Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők Ti élvezitek a 69 -et?
Én régen oda voltam érte,de két barátnőm is mondta már hogy nekik annyira nem volt jó mert kényelmetlen a testhelyzet. Már nem is hiszek benne, pedig szerintem nagyon klassz móka.
Igaz az hogy nektek nem kimondottan élvezetes?
Ha mégis van aki szereti, akkor közben melyik izgat jobban, a szátokban lévő farok vagy az hogy közben nyalja a pasitok a puncitokat?
Nemet életkort kérnék ha lehet.
26 F
En imadom. Es a pozzal sincs gondom. Jol kell szerintem helyezkesni es nincs vele gond :)
Hmm engem talan a gojdolat izgat hogy jot csinalok es o is nekem. Mikor meg elvezem alig nyoghetek mert nem hagyhatom abba az o kenyezteteset. A legjobb az egeszben mikor szinte egyszerre "spriccelunk" egymas szajaba ... 23l
Az első pasimmal már tizenévesen kipróbáltam, de akkor nem igazán tetszett. Jobb volt ha külön-külön foglalkoztunk a másikkal.
Most, hogy kicsit idősebb lettem a jelenlegi pasimmal valahogy sokkal izgalmasabb. Egyszerűen jó érzés, amikor az ő szája nekem, az enyém meg neki okozhatok örömet egy időben. Nincs különbség, egyformán felizgat hogy a számban fxsz van, közben pedig nyalnak.
A testhelyzet amúgy sokat számít. Néha elfáradok már a végére a csípőmet tartani előtte, illetve a szám széle :)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!