Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az igaz hogy ha menstruáció közbe dugtok nagyon az élvezet? Jobban élvezitek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 23:22
1/12 anonim válasza:
Fúj dehogy. Hozzám nem érhet akkor senki.
2/12 anonim válasza:
En pl nem. Nem is kenyelmes h kozben ott veres vagyok,meg tul maceras igy a szex es raadasul gorcsolos vagyok:/
3/12 anonim válasza:
Te hallottál-e már a helyesírásról, csillagbogár?
4/12 anonim válasza:
Olyankor szó se lehet szexről. N/24
5/12 RRR válasza:
valamelyik nő sokkal aktívabb olyankor
7/12 anonim válasza:
en szuz vagyok de ha masztizok akkor nagyobbat elvezek es jobban is kivanom.. de nyilvan tisztan csinalom es figyelek a higeniara:) 16L
8/12 anonim válasza:
Ugyanúgy élvezek olyankor is. A lényeg, hogy a párommal tehetem.
9/12 anonim válasza:
Na nekem menstruációkor felkelni sincs kedvem, nemhogy "dugni".
10/12 anonim válasza:
En ferfi vagyok, de eddigi osszes baratnom nem gyozott halalkodni, miutan menstruaciojuk alatt szerelmeskedtem veluk, mert elmultak a hasi gorcseik. Ugy rakaptak utana, hogy mar fajt a lecem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!