Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek milyen fajtájú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen fajtájú, formájú a melletek, illetve van-e valami különlegessége? Pl. Az átlagnál nagyobb bimbóudvar vagy hosszab mellbimbó.

Figyelt kérdés

2015. aug. 10. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10-es: ha tényleg nem azért széles a hátad, mert kövér vagy, akkor csodás melleid lehetnek, nagyon jól nézhetsz ki.
2015. aug. 11. 14:15
 12/21 anonim ***** válasza:

#2!

Ha ilyenek a kebleid, akkor örülhetsz, mert ezek nagyon szépek, formásak! Legyél büszke rájuk!

2015. aug. 16. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom... a magam részéről, ha lehetne, inkább elcserélném "nagy, lógósra", mert az legalább ruhában, melltartóban jól mutat, ezek meg sehogy sem néznek ki jól. Dekoltázsom is max. akkor van, ha összenyomom. Pedig olyan jó lenne kivágott ruhákat hordani, de hát ha egyszer nincs mit mutogatni... El tudjátok ti azt képzelni, hogy milyen érzés lehet egy fiatal lánynak/nőnek, hogy nem lehet büszke a saját melleire? Oké, tudom, hogy az embernek elsősorban a tetteire, az életben elért dolgaira kell büszkének lennie, de azért az sem árt, ha meg van békélve a saját testével.

Akárhogy is, szerintem semmi szépség nincs abban, hogy majd' kiböki az ember szemét, olyan hegyes. Arról nem is beszélve, hogy nagy mell, függetlenül attól, hogy lóg vagy sem, nőies, ez meg kislányos, idétlen, amorf, és még sorolhatnám a nem éppen pozitív jelzőket, de semmi esetre sem szép. A bimbóudvar meg már csak "hab a tortán"... Mindennek tetejében még csak nem is illik hozzám, se külsőleg, se belsőleg, lévén, hogy femme fatale-jellegű karakteres vonásaim vannak és szeretnék is én végzet asszonya szerepben tetszelegni, csak nem ezekkel a mellnek csúfolt valamikkel. Ha már csak egy számmal nagyobb lenne, már fogjuk rá, hogy elégedett lennék, de legjobb lenne egy teljesen más, mondjuk kerek forma. Na mindegy, ez van, ezt dobta a gép, valahogy muszáj lesz megbékélnem vele.

Kettes voltam.

2015. aug. 16. 15:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére, illetve ezzel együtt mégsem gondolsz arra, hogy egy kicsit átformáltasd?
2015. aug. 16. 16:08
 15/21 anonim ***** válasza:

Miért talán át kéne? :D

Egyébként természetesen gondolkodtam már rajta, de egyrészt nincs annyi felesleges pénzem, másrészt meg mi rá a garancia, hogy nem lesz még rosszabb? Lehet, hogy sosem gyógyulnának be a hegek, rendszeresen begyulladna, szexuálisan érzéketlenné válna, etc., ergo megvan rá az esély, hogy még a jelenleginél is rondább legyen, szóval köszönöm, de inkább nem élnék ezzel a lehetőséggel. Most legalább természetes és érzékeny, végtére is ez is valami, ha már más egyéb előnye nincs.

2015. aug. 16. 22:13
 16/21 Scav ***** válasza:

#13 "Akárhogy is, szerintem semmi szépség nincs abban, hogy majd' kiböki az ember szemét, olyan hegyes."

Sokaknak, mint nekem is ez a kislányos jön be, pont ezért, amit leírtál.

Ezeket pl. szexinek találom, jobban, mint a nagyokat és a lógósokat. Aranyosak, szexik.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 16. 22:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Annyi női mellett nem nézegettem, hogy tudnám az enyém különleges vagy átlagos, csúnya, vagy szép.

A melltartóméretem 75/C, de elég későn érő vagyok úgy, hogy ki tudja még mi lesz itt.>< Mindenesetre szerencsémre nem lógnak, bár talán ezért áldást kéne mondanom a fiatal kornak. Eddig azt hittem nagy a bimbóudvarom, de az itt látottak alapján kicsit körül néztem a neten, és az itt látottakhoz képest inkább kicsit kisebb.

Sajnos néha belefutok egy két perverz célozgatásba a melleim kapcsán, ezért mostanában jobban szeretném ha inkább kisebb lenne, de az biztos, hogy emiatt sosem feküdnék kés alá. Amúgy is rettenetesen félek a műtétektől.

2015. aug. 16. 22:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Természetesen nem kell, csak annyira beletörődöttnek tűnt amit írtál, hogy úgysem lehet rajtuk változtatni. Csak ezért kérdeztem, egyébként azt tartom amit eddig leítam feljebb.
2015. aug. 16. 23:53
 19/21 anonim ***** válasza:

12 évesen 80D s meltartó kell és kicsit szorít is (úgy hogy nem vagyok dagadt nem azért hanem alapból) ez elég különös??

12/L

2015. aug. 27. 01:04
 20/21 anonim ***** válasza:
A 2-es mellei nekem nem jönnek be, bezzeg a 8-as... :P
2015. aug. 27. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!