Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centiméteres átmérőtől nevezhető a mellbimbóudvar átlagon felülien nagynak, illetve, az átlagon felülien nagy bimbóudvar vonzó vagy taszító?
Figyelt kérdés
Fiúk, férfiak, lányok és nők véleménye egyaránt érdekes, köszi!2014. szept. 28. 12:35
1/18 anonim válasza:
szerintem ez mellmérettől függ, mekkorához milyen bimbóudvar illik :)
2/18 anonim válasza:
75B-s cicihez az én kb 3 cm átmérőjű mellbimbómat már nagynak látom :(
3/18 A kérdező kommentje:
Hát, a 3 cm-es átmérő pedig semmiképp sem tűnik nagynak!
2014. szept. 28. 14:33
4/18 anonim válasza:
Kép nélkül még mindig nem tudjuk megmondani. Ez olyan, hogy egy lánynak sem mértem még meg és ahogy mondták is, a melltől is függ.
5/18 anonim válasza:
Nekem elég kicsi a mellem, a bimbóudvarom meg 4cm átmérőjű. Elég nagy sztem. De ha nagy ,mellem lenne, nem lenne olyan feltünő. 16/L
6/18 anonim válasza:
Az átlagon felüli bimbóudvar nagyon vonzó. az arányaiban minél nagyobb udvar. pl 80B és 6 cm udvar (minimum)
7/18 anonim válasza:
Ez abszolút ízlés kérdése.Nekem a nagyobb jobban bejön.
43F
8/18 anonim válasza:
Nekem a minél nagyobb, annál izgatóbb.
9/18 Scav válasza:
Attól függ, mekkora mellen van az a bimbóudvar. Nagyobb mellen nyilván nagyobb bimbóudvar esztétikus nálam. De amúgy elve a kis ciciket szeretem és nem bánom, ha a bimbóudvar nagyobb. Ha kisebb, mint ami az adott mellmérethez illene, inkább zavar. Nekem nőies egy nagy bimbóudvar, egy nagy bimbó meg főleg.
32F (de már 20 évesen is így éreztem :D )
10/18 Scav válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!