Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan 18 körüli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan 18 körüli dögösebb lány, akinek bejönne egy 30-as, sportos életvitelű, nem rossz pasi?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok. Köszönöm!

2015. aug. 10. 16:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
:):):) A Range Rover Erdélyben van most. De remélem nem gondoltál azzal a trollal valami rosszat rólam!
2015. aug. 10. 18:57
 12/28 anonim válasza:
Egyébként, meg létezik olyan lány. De vagy tini lánykáknak számítanak és alig várják hogy megdugd őket (már ha jóképű vagy). Vagy mind ribi és a pénzedre mennek (már ha van). De egyébként inkább kezdj a korodbeliekkel, ezek a lányok szeretni tuti nem fognak. Bár kérdés az hogy te tőlük mit is akasz? :D 19/L
2015. aug. 10. 23:20
 13/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem gondoltam, hogy ekkora vihart kavar egyesekben a kérdésem, nem ez volt a célom.

1-es igen, van kocsim és házam, de nem kérkedem velük, mert az nem az én stílusom. Hölgyismerőseim jóképűnek tartanak és mindenből a minőséget szeretem. Kimaradt egy korosztály az életemből, mert akkortájt éppen világot jártam, ezért írtam ki a kérdésemet. Aki félénkebb az akár privátban is írhat, ha ráillik a keresés :-)

2015. aug. 11. 10:18
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
A #2-es jó nagy marhasàgokat ír,először leszólja azt,akit csak a pénz érdekel ha vénemberről van szó,utàna megemlíti hogy 20 hàza van,30 kocsija,és annyi pénze van,hogy minden héten màs nővel lehet :D
2015. aug. 11. 12:08
 15/28 anonim ***** válasza:
75%
14-es Ha nem érted olvasd el még egyszer.
2015. aug. 11. 12:52
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Gyenge kis cukrosbácsi trollocska.
2015. aug. 31. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

A 18 ev koruliek altalaban meg kis eretlen lanyok.

Hozzad inkabb egy 20-oneves illene szerintem.

Mit akarsz te az iskolapadbol eppen kieesett lanyoktol, azt se tudjak merre all meg a fejuk a vilagban.

2-es a penz nem minden, szemely szerint ha egy kicsit talpraesett az ember nem nehez kulfoldon ekkora vagyont osszeszedni: 1 haz, 2 haz Pesten meg 1 Erdelyben, Range Rover London, Hampsteadban 10-bol 9 az. Meg ez csak otthoni szemmel nagy dolog 40 eves korra.

Engem inkabb az erdekelne, nem vacak, hogy nincs egy normalis szereto csaladod? Tudom, helyette van par hazad meg egy Range Rovered. De 3 hazassag 5 gyerek, most meg egyedul vagy.

2015. aug. 31. 12:16
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
17es Most jó így. De tényleg nem jó egyedül. De nem akarok olyan nőt akit csak az érdekel mim van.
2015. aug. 31. 12:42
 19/28 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos en csak 16 vagyok de engem erdekelne:)
2015. okt. 11. 21:22
 20/28 anonim ***** válasza:
Persze h van, itt vagyok:D
2015. okt. 25. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!