Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit rontok el? Miért dob el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el? Miért dob el mindenki?

Figyelt kérdés
Sok pasi udvarol nekem, de mindegyik csak addig, amíg meg nem kap, utána eldobnak, emiatt kezdek teljesen depresszióba esni. Annyit csalódtam már, annyiszor átvertek és hitegettek, hogy már senkit nem engedek magamhoz közel. 18l

2015. aug. 9. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem mélytorkosan szoptál?
2015. aug. 9. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem se jön össze semmi, maximum rövidtávon, már lemondtam róla, hogy családom legyen. Ez van. 25/F
2015. aug. 9. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Mert nekik nincsen szívük, csak farkuk. Én leszbikus lettem. Már 2 éve boldog kapcsolatban vagyok egy lánnyal és tökéletesen érzem magam. 24/L
2015. aug. 9. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy túl hiszèkeny vagy ,de ne aggódj majd jön valaki aki igazán szeretni fog,hidd el ,ès ne zárkozz be,nem jó.
2015. aug. 9. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert egyből megadod magad? Először derítsd ki, ki az aki értékel is, nem csak használni szeretné a tested.
2015. aug. 9. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
HA esetleg várnál pár hetet a szexeléssel, akkor nem lenne ez. A szexre hajtóak többsége nem vár ennyit.
2015. aug. 9. 20:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy a belsőddel van a baj. A viselkedéseddel, a modoroddal, stb.
2015. aug. 9. 20:53
 8/10 anonim ***** válasza:

1 hónapot másfelet is lazán lehet várni a szexszel.. akkor is ha kívánod a srácot.. ha ennyit vár rád akkor biztos hogy nem a szexre hajt! :) Akadnak még rendes srácok, neaggódj :)

22F

2015. aug. 9. 20:58
 9/10 orton ***** válasza:

fogjuk a szexre? az könnyű persze.

ha lebilincselő valaki számár a személyiséged, stílusod, azt úgy is bevonzod, legyen bármilyen, bármennyi ellenszenves tulajdonságod is akár, egyszerűen nem illettetek össze ezekkel a srácokkal. szexeltél néhányszor jót és kész :) nézd a jó oldalát, hogy nem pár uncsi randin voltál hónapokig. az "igazi" meg majd jön a nagyszámok törvényével

2015. aug. 9. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
én nem csaplak be, ígérem ;)
2015. nov. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!