Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér nőnek nagyobb eséllyel rosszabb ízű a puncija, mint egy vékonynak?
A lágyékhajlat izzadhat csak. A nagyajkak belső felét, a hüvelyt és a csiklót, szóval a punci belsejét nyálkahártya borítja, nem bőr, és azon nincs verejtékmirigy.
Az egészséges táplálkozástól meg nem lesz senkinek jó ízű a puncija.
csak higénia kérdése az egész
de mondjuk pl az ananász javítja az ízt
Én értem mit mond a kérdező.
Lehet hogy A KÖVÉR NŐKNEK NEM BÜDÖSEBB A PINÁJA, MINT A VÉKONYAKNAK, DE ATTÓL MÉG AZT KÉPZELEM EL RÓLUK.
A kövérség általában az igénytelenséggel, lustasággal van párosítva az emberek fejében. Aki dagadt, legtöbbször azért, mert nem figyel az egészséges étkezésre és megfelelő testmozgásra éves, évtizedes távlatokban. (Ó bocs, igen, a dagadtak 5%-a betegség miatt dagadt, de most a maradék 95%-ra gondolok.)
Szóval kérdező, a gyakorlatban nem biztos hogy igazad van. Ehhez ki kéne nyalnod 10 dagadt és 10 vékony nő pináját mondjuk. De értem miért tetted fel a kérdést és miért motoszkált ez a fejedben.
Az enyém ízlik a barátomnak.
174 centi/72 kiló
Amúgy a hüvely íze a pH értékétől függ - ha felborul a hüvely flórája akkor savanyúbb lehet. Ez az ott található baktériumoktól függ, valamint intim mosakodógél használatával korrigálható. Semmi köze a testtömeghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!