Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Hollandoknak mitől lehet olyan nagy p**nisze?
Figyelt kérdés
mióta kiköltöztem Amsterdamba voltam pár holland sráccal csak olyan kalandozás szintjén és mondjuk nem is annyira hosszú olyan 18 cm körüli kb de nagyon vastag ez úgy meglepett (többször is)2015. aug. 9. 19:17
11/22 anonim válasza:
Ez a térkép érdekes és vicces, de közel sem tényszerű. A különböző országok adatai nagyon különböző forrásokból származnak. Magyarországon, ha jól emlékszem, bediktálós felméréseken keresztül szerezték az adatokat, így nem csoda, hogy magas átlag jött ki. Mellesleg elég fura, hogy Romániára írja a kontinens legkisebb a péniszméretét, miközben a románok elég közel állnak hozzánk genetikailag, na meg ott a romániai magyarság.
12/22 A kérdező kommentje:
10-es hát végül is lehet benne valami mert elég magasak 180 185+ de amúgy ahogy írtam nem is annyira a hosszúsága hanem az hogy olyan vastag masszív (ha lehet ilyet mondani egy péniszre :D)
2015. aug. 9. 20:06
13/22 anonim válasza:
A link szerint 15,6cm lett az átlag mérve. Ami mondjuk nem semmi, de te szerintem a 16centiseket nézed 18-nak.
14/22 anonim válasza:
En csak 172 cm vagyok, meg is 17-18 cm kozotti a farkam. Szoval szerintem nem fugg ossze.
15/22 anonim válasza:
10# Én láttam már olyat hogy a 186 centis pasinak 12 centis kukija volt..
16/22 anonim válasza:
11# A románokban van egy jó nagy adag cigány vér azért kicsi a fütykösük! ;)
17/22 anonim válasza:
170cm-vel is eléggé égően kicsi az a 12cm-s pénisz, nemhogy 186cm-el.. Tudom én 170cm-es vagyok és eléggé egy selejtnek érzem magam. Egy 15-16cm a legtöbb nőnek megfelelő..
18/22 anonim válasza:
Én nem akartam válaszolni,de a végére érve az jött le,hogy a kérdező egy nagy r.banc... 6-szor is összejött? Gratula... És már a neved is gáz... "Lady Independencia" Vagy mindkettő legyen angol vagy mindkettő magyar... Vagy az independencia az a p ncidra gondoltad? Hogy újra lejátszod a függetlenségi háborút?? Mert egy-két hét és egész hadsereg meg lesz neked... khmm (k)lotyó
19/22 A kérdező kommentje:
még jóhogy semmi közöd nincs hozzá hogy mit csinálok magammal :P amúgy meg, kit zavar? teljesen egészséges dolog ;) (és igen védekezem)
2015. aug. 9. 20:58
20/22 anonim válasza:
Hát nem az eszed miatt dugnak meg a hollandok. :D Mitől lenne nagy nekik? Mert sok halat esznek vagy milyen válaszra gondoltál? Nincs semmi, ami miatt nagyobb lenne. Átlagosan minimálisan tér el az európaiak péniszmérete országonként. Semmi értelme, mert nem is lehet ennek az okát keresni. Genetikától függ kinek mekkora, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!