Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
F/L? Kor? Mennyire hiányzik mellőled valaki?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 19:15
1/13 anonim 

válasza:

Semennyire, de van egy lány, akit imádok, bár elég távol lakik.
19/F
2/13 anonim 

válasza:

Nő, 26, több mint egy éve egyedül úgyhogy nagyon :)
4/13 anonim 

válasza:

21/F
Eléggé. Egy jó párkapcsolat hiányzik az életemből.
5/13 anonim 

válasza:

27/F Nagyon hiányzik, egy 6éves kapcsolat után már 2éve egyedül vagyok... Szar a magány és hogy nem hiányzok senkinek :(
6/13 anonim 

válasza:

24 L, 1 éve egyedül és nagyon hiányzik, csak sajnos sok férfi nem kész egy komoly párkapcsolatra!
7/13 anonim 

válasza:

#6.os, ugyan ez van sok lánnyal is. ..
9/13 anonim 

válasza:

#7-es igen, igazad van, vannak ilyen lányok és a "2 nem egymásban való kölcsönös csalódása" miatt van annyi magányos ember, mint amennyi van....
6-os voltam
10/13 anonim 

válasza:

Egyaltalan nem. Regebben kapcsolatfuggo voltam, nem is vagyok sikertelen ismerkedes teren, de mar inkabb a maganyra vagyom es a nyugalomra. Kalandok mindig vannak, de a kotottseget mar nem kivanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!