Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a gyengédség?
Figyelt kérdés
Nemrég szakított velem a párom ami eléggé megviselt. Nagyon hiányzik az közelség. Mit tudnék tenni hogy jobban legyek?2015. júl. 13. 00:15
1/8 anonim válasza:
Semmit. Az idő fogja megoldani. :/ Később jobb lesz.
2/8 anonim válasza:
Engem a sport kikapcsol, próbáld ki te is.
3/8 anonim válasza:
Másik párt kell találnod,megmondtam a nyilvánvalót.Bocsi.
4/8 anonim válasza:
Sok betegségre, mint erre is a legjobb orvosság az idő :)
Hamarosan el fog múlni ez az érzés :)
5/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Nekem azt tanácsolták, hogy túl legyek valakin, hogy keressek olyan lányt, aki szintén szakított, és még nincs túl az exén. Hogy kölcsönösen segítsünk egymásnak elfelejteni a múltat. Lehet, hogy működne, bár én megalázónak éreznék kihasználni ilyenre egy lányt.
8/8 anonim válasza:
keress egy sracot aki szinten most szakitott, az ido tud neked segiteni, foglald el magad, sportolj, jarj ki baratokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!