Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ki tartja ezt túl soknak?
Figyelt kérdés
Csak nők válasza érdekel, trolkodó férfiaké nem. :)
Ki tartaná azt túl önzőségnek a férfi részéről, ha néha szeretné, hogy csak kézzel elégítse ki a párja.
Aki gondolja küldök egy videót mire is gondoltam. :)
2015. aug. 9. 19:04
4/9 anonim válasza:
Én semmit nem tartok önzésnek, amit a párom kér tőlem a szexben, és neki örömet okoz. Sok mindent ki is próbáltam már rajta (pl. lingam-masszázs, proszatamasszázs, stb.)
Én is szoktam kérni tőle "szívességeket", úgyhogy nincs ezzel semmi gond. :)
5/9 anonim válasza:
kild el a videot es elmondom a velemenyem
6/9 anonim válasza:
Ha viszonozza, úgy okés. De ha vízparton hagy, az nem.
7/9 anonim válasza:
Semmi gondom nem lenne vele :) amig mindenkinek jó, bármit lehwt csinálni az ágyban ;)
8/9 anonim válasza:
Egyet értek a négyessel, szeretjük egymást, az a lényeg, hogy boldoggá tegyem, támogassam. :)
9/9 anonim válasza:
Nincs vele gond,. A párom rendszerint elcsattint kétszer háromszor, jár neki egy kis külön kényeztetés kézzel, szájjal. Ráadásul izgat, ahogy keményszik, meg ahogy változik a sízne,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!