Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire aberrált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire aberrált a barátnőm egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Nagyon beteg szerintem, de a külsején amúgy nem látszik. Szóval olyanokat szokott kérni szex közben, hogy üssem meg, köpjem le, hordjam le minden útszélinek... Én nem akarom, hogy ez normális legyen a kapcsolatunkban. Mi lesz a következő, hogy vizeljem le? Tegnap este már leálltam szex közben mondván, hogy nekem ebből elegem van, én erre képtelen vagyok. Erre ő teljesen megsértődik és elkezd sírva örjöngeni mint egy bolond, hogy: "túl sokat kértem?". Mire jó ez? Mi váltja ezt ki belőle? Kezdek megijedni tőle már komolyan.
2015. aug. 8. 09:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
#9 mert ez tök normális, ugye? amikor azt mondom hogy szerintem is aberrált, az nem feltétlenül sértés, csak rühellem az eufemizmust
2015. aug. 8. 10:07
 12/31 anonim ***** válasza:
10. vagyok, szal olyan nyersebb legyen a férfi, kicsit azt akarja érezni, hogy erősen dominálsz felé.. Nem tudom mi ebbe akkora baj..
2015. aug. 8. 10:08
 13/31 anonim ***** válasza:
Én miért nem találok egy ilyen lányt?
2015. aug. 8. 10:08
 14/31 anonim ***** válasza:
Ebben nincs semmi gáz. Lehet hogy neked furcsa, de egyébként tök normális. Az én barátnőm is ilyeneket kér, és úgy kell beszélnem vele szex közben, mintha ha egy utolsó mocskos k**** lenne. Ezt szereti, ennyi.
2015. aug. 8. 10:13
 15/31 anonim ***** válasza:
35%

Nem, nem normális dolog. Írom ezt úgy, hogy enyhén - ennél sokkal enyhébben! - mazochista voltam. Aztán elmentem pszichológushoz, és kiderült, hogy azért lettem ilyen, mert gyerekkoromban vertek és megaláztak.

És utólag azt mondom, hogy ha egy férfi erre még képes rátenni egy lapáttal, még akkor is, ha a nő kéri, akkor az a férfi egy érzéketlen tapló! Maga is bántalmazóvá válik! És nem kifogás, hogy a nő kérte! Tudjátok, a pedofilok is arra szoktak hivatkozni, hogy "de hát ő is akarta..."

Egy felnőtt, érett embernek legyen már annyi önuralma és empátiája, hogy nem megy bele olyan dologba, amivel a másiknak árt! Még akkor sem, ha a másik ember kéri! Ez ugyanis egy személyiségzavar jele, szépen kézen kellene fogni és elvinni pszichológushoz!

2015. aug. 8. 10:28
 16/31 anonim ***** válasza:
Úgy látszik 15 ös hogy elég kemény gyógyszereket kaphattál a pszichológusodtól :D
2015. aug. 8. 10:33
 17/31 anonim ***** válasza:

én is ugyanígy szexelek a barátnőmmel, és furcsa vagy nem én is féltem tőle hogy jajj bántom őt, de aztán tudatosult bennem hogy a férfi állat a nő meg védtelen, és nem csak ő terpeszkedik az ágyban szex után mint aki szarrá élvezte magát, hanem én nekem is egész más magam az egész aktus. A régi hagyományos erekcióimhoz képest ezek amik ezóta vannak sokkal intenzívebbek.

Valahol szerintem ez egy rejtett vágy mindenkinél, csak nem mindenki éli meg, talán partner hiányában, vagy megfelelő partner hiányában vagy szimplán önfelfogási kérdések miatt...

2015. aug. 8. 10:40
 18/31 anonim ***** válasza:
# 16: Pszichológus nem ad gyógyszert. Mivel ennyire tájékozatlan van a témában, nem várom el, hogy felfogd a mondandóm lényegét... ahhoz kellene némi empátia is, de úgy látszik, azt nálad igen szűken osztogatták...
2015. aug. 8. 10:44
 19/31 anonim ***** válasza:

# 17: van ilyen rejtett vágy, de nem a bántalmazásból fakad!

A vad, ősi, ösztönös szexre vagy rejtett vágy. Arra is, hogy a nő legyen gyenge, védtelen, gyámolításra szoruló. Sok pasinak attól van intenzívebb merevedése, ha a nő valamiben támaszkodni szeretne rá, ha védelmezni kell.

Nem tudok azzal azonosulni, ha valaki a bántalmazásra, megalázásra izgul.

Írom ezt úgy, hogy kimondottan szeretem a vad szexet, de az nem azonos a verbális és fizikai bántalmazással!

2015. aug. 8. 10:52
 20/31 anonim ***** válasza:
*szexre van
2015. aug. 8. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!