Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire aberrált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire aberrált a barátnőm egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Nagyon beteg szerintem, de a külsején amúgy nem látszik. Szóval olyanokat szokott kérni szex közben, hogy üssem meg, köpjem le, hordjam le minden útszélinek... Én nem akarom, hogy ez normális legyen a kapcsolatunkban. Mi lesz a következő, hogy vizeljem le? Tegnap este már leálltam szex közben mondván, hogy nekem ebből elegem van, én erre képtelen vagyok. Erre ő teljesen megsértődik és elkezd sírva örjöngeni mint egy bolond, hogy: "túl sokat kértem?". Mire jó ez? Mi váltja ezt ki belőle? Kezdek megijedni tőle már komolyan.
2015. aug. 8. 09:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Kissé perverz, ennyi :-)
2015. aug. 8. 09:38
 2/31 anonim ***** válasza:
62%
Hány éves? Kűldd ide! ;)
2015. aug. 8. 09:38
 3/31 Gordon70 ***** válasza:
100%
Kicsit mintha sub lenne....
2015. aug. 8. 09:40
 4/31 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy meg nézte ezt a ötven szűrke árnyalata szarságot? Mert ez magyarázná! ;)
 5/31 anonim ***** válasza:
Amilyen viragot szakitottal, olyat szagolsz :)))
 6/31 A kérdező kommentje:
Erre jön vagy 5 privát, hogy megismernék. Akkor sem ajánlgatnám baz*dmeg, ha nem lennék együtt vele.
2015. aug. 8. 09:46
 7/31 anonim ***** válasza:
Szakits vele minél előbb. Így nem rabolod tovább az idejét, meg ő sem a tiédet.
2015. aug. 8. 09:51
 8/31 Gordon70 ***** válasza:
21%
Akkor meg nőjjél fel a szexhez, ez van
2015. aug. 8. 09:54
 9/31 anonim ***** válasza:
64%

Én ezért nem mondtam el sokáig senkinek az ilyen vágyaimat...mert féltem, hogy nem tartanának normálisnak.

Erre itt egy csajszi, aki nem fél megkérni a pasiját, hogy csináljon vele ezt-azt.

A pasi meg leaberráltozza.

Ejj...

2015. aug. 8. 10:04
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
azt akarja a barátnőd hogy legyél egy kicsit durvábban férfias, vannak nők akik igénylik ha egy kicsit a férfi úgymond "olyan állatiasabb"
2015. aug. 8. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!