Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok mik a biztos jelei annak, ha sose kellene nektek többé egy lány?
jogos 10-es!
Nem nem vertem meg sohasem, nem is tudtam volna,mivel kicsi vagyok.
Azért akart megverni, mert elöntötte véglegesen az agyát a düh és a méreg, mivel azt hitte hogy elhagyom ,tönkre teszem és terhes vagyok mástól.Ezekből egyse volt igaz.
Rajta kaptam hogy meg akart csalni közvetlenül 48 órával a szakításunk után, aztán mindig le akart rázni, és most nyögte be fél évvel később hogy új nője van.....
Én többször ráírtam, kerestem, felköszöntöttem a névnapján de semmi, helyette mindig a vadidegenek előtt sajnáltatta magát, és mindig én voltam kihozva hibásnak... Engem csak került mint valami gyáva nyúl....
Kihasználni anyagi értelemben nem, de az érzelmeimet igen, hisz látod, h ezt csinálta....
23 vagyok, és ez a kényszer ,,mamahotelben" élek, kb. 2,5 éve dolgozom közalkalmazottként több kevesebb sikerrel de egy rendes munkahelyemem nem volt még....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!