Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy sikerült eddig a nyár?
Figyelt kérdés
Sikerült elveszteni a szüzességed vagy férjhez is mentél? Túl vagy az első hármas szeretkezésen? Megszabadúltál a régi párodtól? Hosszú idő után végre Te is szexelsz? Vagy mindennek az ellenkezője lett idáig? Lányok fiúk írjanak!2015. aug. 7. 23:16
11/23 anonim válasza:
Egy 1 hetes Balatoni barátokkal való kikapcsolódáson kívül egy kalap szar kb. :D
12/23 anonim válasza:
jaa azt kihagytam h az egyik csaj teherbe esett, de sikerult rakenni egy palira aki szinten reszegen maszatolt ott valamit, es a csaj lehet megtartja es egyutt nevelik majd fel, remelem nem hasonlit nagyoram.....
13/23 anonim válasza:
Inkább így névvel nem írom le, de kezd meglepően jól alakulni, pár napja nem is gondoltam volna hogy ilyen lesz :D
14/23 bandi6891 válasza:
Jól érzem nyár... mármint jól érzem a meleget.
Olyan nesze semmi fogd meg jól.
15/23 aladar12 válasza:
hát most már kezd beindulni. találtam hosszú távú munkát. mostmár lesz egy kis zsebpénzem, tudok menni bebaszni ezerrel. nőtéren meg hát a kiszemeltem el kéne kapni, de nem sok esélyt látok.
16/23 anonim válasza:
most mondtad h lesz penzed.....vedd meg :)
17/23 anonim válasza:
Neymar legjobb barátja látta a kommentemet Instán. :D És kb ennyi a szerelmi/szexuális életem. :D (fulltime fangirl)
Ja nem. A múltkor meló után a Váci utca és a Deék között életemben először leszólított egy fiú. Egy brit fiú ráaadásul. :D Aztán azt mondta, bejelöl face-en, de azóta se jelölt be... Ja, meg megtetszett a török munkatársam, de ő meg már otthon (Törökországban) van...
17/L
18/23 anonim válasza:
probalj meg nem cigany kinezetu torokokkel, meg lopofaju angolokkal kezdeni.....itt vok pl en ki'aszott jol nezek ki, es inteligens is vagyok :)
19/23 anonim válasza:
Utolsó: A brit srácnak karakteres arca volt, szőke haja és kék szeme. A török meg úgy nézett ki, mint Cesc Fabregas (Függetlenül attól, hogy Cesc spanyol). :D
20/23 anonim válasza:
ha neked az kell h azzal vaganykodjon h sipcsontvedo nelkul floorballozott egyszer....akkor csak tessek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!