Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt egy olyannal szeretkezni először, akit már nagyon rég kívántál, kerülgettétek egymást, de eleinte nem jött össze? Elmesélnéd a történeteteket?
Még a középiskolában körül-belül három éven keresztül ,,szerelmes" voltam valakibe, természetesen elpletykálták neki és kellemetlen volt az egész, hogy csorgatom utána a nyálam, stb. Volt egy közös barátunk és néhányszor találkoztunk így páran, hogy ő is ott volt, és akkor nézegethettem kedvemre, pörgettem magam.
Sokat gondoltam rá, önkielégítés közben is, elképzeltem, milyen lehet. Barna szeme van, még mindig elmosolyodom, ha eszembe jut.
Szóval ez három éven át ment, közben volt egy kapcsolatom, akkor nem nagyon gondoltam rá, azért néha eszembe jutott. Aztán az utolsó évben az érettségi szünetben tartottak egy házibulit, ahová ő is hivatalos volt, és a közös barátunk is, és valahogy megtudtam, hogy ő is ott lesz, így a közös barátunk elvitt, mert ő (is) tudott a kis vágyaimról és feltett szándéka volt, hogy segít rajtam.
Mindenki ivott, ahogy kell, természetesen szinte mindenki tudta, hogy mi a célom az ottlétemmel és a közös barátunk miért hívott el engem.
És akkor megtörtént, kb. hajnali fél egy körül odaállt és azt mondta: nem jössz fel?
Hát gondolhatod, hogy majd kiugrott a puncim a helyéről! Azt hittem, ott azonnal elélvezek. Természetesen felmentünk, és az volt életem egyik legjobb szexuális élménye. Minden tökéletes volt, nagyjából megvolt az összhang is. Sajnos egyikünk sem élvezett el, mert egy idő után észrevették, hogy eltűntünk, és folyton ránk nyitottak, az elég vicces volt.
Azóta eltelt néhány év, de még mindig pontosan emlékszem mindenre, és semmire sem cserélném el. Fantasztikus beteljesülés volt, minden olyan majdnem-spontán, a megtervezés miatt, ugye, de hát ez így volt jó. Nagyon élveztem minden pillanatát, folyton arra gondoltam, hogy ezt el se hiszem, tényleg itt vagyok végre!
Nem találkoztunk azóta. De a közös ismerősünkkel még mindig barátok vagyunk, ő elmondta, hogy a nagy szerelmem úgy nyilatkozott neki, hogy ,,jó volt". Nos, ez több mint elég nekem.
Így belegondolva, nem voltam szerelmes, csak fizikailag izgatott nagyon ez a személy. Nem akartam kézen fogva sétálni vele vagy összebújva filmet nézni, semmi ilyesmi. Nem is ismertem igazán.
Ő természetesen nem mutatott felém nagy érdeklődést soha, de ez az én részemről nem lényeges, hiszen az én nagy fantáziám vált valóra azon az éjszakán.
A kérdésre válaszolva: elmondhatatlanul jó érzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!