Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek, lefeküdnétek egy pizzafutárral a kaland kedvéért?
Lássuk csak: a futár ebben az esetben persze egy ápolt,vonzó,sportos fiatalember. Te egyedül vagy otthon és megrendeled a kaját... Amikor ajtót nyitsz kishíján az ajkadba harapsz mert megtetszik az "árú", ami most nem a pizza. :)
Mondanád-e pl ha kölcsönösnek látszik a szimpátia,hogy:
"Remélem kolbászos,mert most csak ahhoz lenne kedvem..." vaaagy "Úgy tűnik kihűlt, bedobod a sütőmbe? Már előmelegítettem..." esetleg "A borravalót a párnám alatt tartom...;)" vagy ilyesmi.
Esetleg ha szimplán a fiú kezd ki veled arra beadod-e a derekad?
Ez lehet egyszeri futó kaland is,többnek is a kezdete. Ha rossz volt válthatsz pizzériát. :)
Lehet egy petting is, egy laza orál, vagy dgy fullos kimerülésig tartó 5 perces szex - mert ugye egy futár mindig siet. :)
Nos?
pizzafutárként dolgoztam 20-as éveimben, egyszer egy 30-as nővel összeakadtunk, aztán tartott 6-8 hétig a dolog, minden este pizzát rendelt, mindig én szállítottam ki, utolsó fuvar volt mindig, aztán egyszer csak abba maradt a rendelés, kiderült hogy a nő elköltözött egy másik városba, pár héttel később jött egy képeslap a pizzéria címére egy címmel, telefonszámmal.
Nála annyi volt a "dolog" hogy simogatta az arcomat meg az ajkamat miközben pakoltam a pizza árát az övtáskába (elég volt kicipzárazni az övtáskát és belerakni a pénzt, ilyenre még nem volt példa azelőtt) és egyre közelebb hajolt miközben mosolygott, erre megcsókoltam, a többi már jött magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!