Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek melyik az aljasabb? ( csak nok valaszat varom)
Figyelt kérdés
mi a aljasabb ha egy csajnak van pasija es lecumizza a pasija legjobb haverjat elvezesig vagy ha dug vele? Persze titokba!2015. aug. 6. 17:36
2/7 anonim válasza:
Már az elég aljas ha ilyen csak eszébe jut...
3/7 anonim válasza:
Ha dugok vele. A cumizás az olyan mintha csókolóznék vele, attól nem leszek terhes, nem neveltetem fel vele a más gyermekét.
4/7 anonim válasza:
mindkettő elég aljas, nálam 1 szinten vannak, de mivel választani kell, ezért a dugás..
5/7 anonim válasza:
A lényeget tekintve szerintem majdnem mindegy.
Ha szeretek egy férfit, akkor amíg vele vagyok, hűséges vagyok, csókolózni sem fogok mással, nem hogy ilyet, amit leírtál, ha meg nem szeretem, és másra vágyom, akkor van bennem annyi gerinc, hogy nem maradok vele, nem csak azért, mert tisztelem ennyire, hanem azért is, mert a saját lelkiismeretemmel békében szeretnék élni.
Erre mondják, hogy ha valakinek ilyen barátnője, meg ilyen "legjobb haverja" van, akkor ellenségekre már nincs is szüksége.
6/7 anonim válasza:
Ugyanolyan értékű a kettő. Bár aljasságnak nem nevezném. A haver viselkedését is értékelném. Illetve magamba is néznék, vajon én mennyire várhatom el a hűséget, hűséges vagyok-e én is. Egyszóval ennek a megítélése sok összetevős kérdés.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a szopás sokkal intimebb dolog mint a dugás,úgyhogy én ezt tartom aljasabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!