Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálják f/l válaszát várom?
Figyelt kérdés
Le akarok feküdni bnőmmel de szüz vagyok neki már voltak csávói meg szeretnék felelni neki menjek el prostihoz?nem tart sok ideje a kapcsolat de nekem fontos2015. aug. 2. 01:37
1/12 anonim válasza:
1. Akkor ezzel sikeresen meg is csalod barátnőd..
2. Majd belejössz te, nem fog kinevetni, megtanulod vele..
3/12 La femme fatale válasza:
attól mert egyszer kúrsz nem leszel ügyesebb xd
4/12 anonim válasza:
asszem jobb lesz ha erre majd pár év múlva térsz vissza..
7/12 anonim válasza:
Loool
Felhasználo00nak most is igaza van. Pacsi! :D
És ezt beszéld meg a bnőddel úgy sok év múlva, mikor leszel elég érett. Ez olyan hogy "sosem bicikliztem, beneveztem egy versenyre, megyek gyakorolni"
Az az egy alkalom ugyan mind1, ráadásul olyan bűntudatod lesz mint a fene és utána fogsz rádöbbeni, hogy "hű basz.ki ezt miért kellett, hisz volt egy megértő bnőm aki megmutatta volna nekem a dolgokat"
Na csá
8/12 A kérdező kommentje:
Á nem értitek nem vagyok még vele és tudom hogy hamarosan összejövünk és nem akarom hogy szegény nekem segíthessen mert boldoggá akarom tenni nem akarom megcsinálni csak boldoggá tenni ráadásul nem vagyunk még együtt
2015. aug. 2. 09:45
9/12 anonim válasza:
Hidd el, attól lenne a legboldogabb, ha vele veszítenéd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!