Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól döntöttem?
Sokszor hallom, hogy egy kapcsolatban a szex az alappillér, hogy az a legfontosabb.
Ezért lecseréltem a pasim a vibrátoromra. Ő kielégít, nem kell neki olyan dolgokat megtennem, amiket én nem akarok. Alapból nem beszél vissza, nem kell rá mosnom, főznöm, takarítanom... maga a tökély. Méret szempontjából is. Szerintem tökéletes döntés volt.
Szerintetek?
Bocs, még annyi, hogy a szexkapcsolatnál is azért vannak elvárások, meg most amúgy sem akarok semmilyen ember közelében lenni.
Az egyéjszakás kaland meg... oké. Az a pasinak biztos élvezetes, de én szeretnék már végre egy olyan kapcsolatot, ahol az én vágyaim is fontosak. A vibrátoromnak meg más nem is fontos csak én! :D
Nem mindegyik pasi olyan amilyennek leírtad,csak te fogtál ki ilyen egyedeket :D az én barátom nagyon romantikus tud lenni és nem (csak) azért bókol,hogy bejusson a lábam közé :D
Talán később találsz egy rendes pasit magadnak és csinálhatjátok e vibrivel hármasba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!