Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a hüvelybe nyúlás (ujjazás) a szűzlányok esetében?
Már több helyen olvastam, hogy szűzlányok esetében az ujjazás az vagy a maszturbáció, vagy a petting tárgyát képezi. Lehet csak én vagyok őskövület, de úgy gondolom a szűzlányok szívéhez nem a hüvelyükön keresztül vezet az út!
Kedves lányok és fiúk megéri kockáztatni a szűzhártyátok (vagy barátnőtök szűzhártyájának) épségét a hüvelyetekbe való nyúlással? Van olyan élvezeti értéke - főleg a szűzlányok számára - ennek a mozdulatnak, ami miatt elengedhetetlen kellékévé vált a közösülést megelőző időszak szexuális tevékenységének?
Vagy szintén csak én gondolom rosszul, de szerintem még ha nem is fáj maga a hüvelybe nyúlás mozdulata, a legtöbb lánynál (még a nem szüzeknél sem) nem eredményez olyan hatalmas izgalom fokozódást, mint amit ettől sokan remélnének. Ennek anatómiai, genetikai és élettani okai vannak, amit most nem szándékozok részletezni, de tény a lányok mindössze negyede képes a tisztán hüvelyi orgazmusra. Javítsatok ki, ha nem így van! Mit gondoltok erről?
A legtöbb nőismerősöm -akikkel szóba került ez a téma- szüzen is élvezte a dolgot.
Sőt...még itt sem sűrűn futottam bele olyanba, aki panaszolta volna, hogy rossz. Persze náluk normális volt a partner. Egy rossz partner tönkre tud tenni mindent.
Köszönöm a tájékoztatást!
Még mielőtt belebonyolódtunk kettőnk "vitájába" az elején volt egy-két hozzászólás, akik között volt olyan akinek fájt, de elfogadom azt is amit a te ismerőseid által tapasztaltakról írtál. Abban egyetértek, hogy nagyban múlik az ujjazás "eredménye" a technikán, illetve a partneren is, ha épp van ilyen.
Azt hiszem egy újabb kérdést ihletett meg bennem ez a veled folytatott beszélgetés. Fel fogom tenni azt a kérdést, hogy a szűz lányok küzöl ki az akinek szokott járni ujj a hüvelyében és azok közül kik azok akik ezt ekkor élvezték, illetve élvezik, akár partnerrel, akár anélkül. :)
Mint írtam, nagyban partnerfüggő, hogy milyen.
Ha a lány még nincs felkészülve, a srác meg mindig "nyúlkál" akkor szerintem természetes, hogy nem lesz jó érzés.
Akkor majd küld el a kérdést, kíváncsi vagyok, hogy milyen válaszok jönnek. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!