Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, bizarr ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
A barátnőm szereti,ha szex után levezetésképpen,nyalhatja a fenekemet.
Legelőször mikor ezt kérte tőlen nagyon megdöbbentem,de most már csak nézem közben a tv-t.
Különben szerintetek is bizarr?
2015. aug. 4. 20:01
2/10 anonim válasza:
Kicsit furcsa, hogy ez neki a levezetés..de én is szoktam nyalni a barátomat, bár ő élvezi is.
3/10 anonim válasza:
Én is nyaltam már a barátnőm fenekét, mondjuk nem levezetésképp, épp ellenkezőleg :D semmi rossz nincs benne.
4/10 anonim válasza:
" most már csak nézem közben a tv-t." Ez aztán a szex!!
5/10 anonim válasza:
Nem, ez tök norm, nekem a fenekemről szokott reggelizni.
6/10 anonim válasza:
De előtte lefűrdesz, vagy van hogy nem frisen modva csinálja?
7/10 anonim válasza:
Ha te nem élvezed, minek hagyod?
Én nem szoktam a pasim fenekét nyalni... de nem az hozza meg az élvezetet, ha a másik is élvezi? Minek csináljam egy olyan embernek, akit ez nem indít be? Kérdező, ne értsd félre, nem téged szóllak l. Tényleg kissé furcsa a dolog.
8/10 anonim válasza:
Ha a barátnőd kérte, mutathatnál egy kicsit több érdeklődést hátha egyszer mégis megtetszik. Egyébként egyáltalán nem bizarr van aki csak álmodozik róla, nemhogy felajánlják neki. Inkább szerencsés vagy, hogy ilyen barátnód van.
9/10 anonim válasza:
A szerencse nem attól függ, hogy mennyire bevállalós a párja, hanem attól, hogy mennyire illenek össze.
Akkor szerencsés valaki, ha hozzáillő párt talál.
Azért, mert te irigykedsz, attól nem lesz a Kérdező szerencsésebb.
10/10 anonim válasza:
Először is nem irígykedek csak szolidáris vagyok a tásadalom ebben a témában hátrányt szenvedő tagjaival. Az pedig nem létzik, hogy két ember az élet minden területén egyet ért. A kérdezőt viszont csak az érdekli bizarr-e. Én erre értettem a szerencsét bár őt ez valószínű nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!