Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadjunk, hogy lefeküdnének a csajok 100-200 ezer forintért? Mivel mi kanok is is egy nővel.
Csak kíváncsiságból egy egyéjszakás kaland után nyugodtan tükörbe tudsz nézni ?
Nem, nem tudnék egyéjszakás kaland után sem tükörbe nézni. Ezért nem is volt és nem is lesz.
Nem fekszem össze-vissza le mindenkivel érzelmek, kölcsönös bizalom nélkül,...Akár milyen hihetetlen is!
Nem hihetetlen, és ne haragudj nem akartalak megbántani, remélem ez nem is történt meg, pusztán a kíváncsiság beszélt belőlem.
Az emberek helyzet és természete különböző, s igy érdekes a világ.
Nem, nem feküdnék le sem 100 ezerért, sem 200-ért, sem többért. Nem tárgy vagyok, akit x Ft-ért bárki megfektethet/megvehet.
1. Van bennem tartás, többet érek annál, semmint hogy pénzért szét tegyem bárkinek is a lábam.
2. Érzelmek és kölcsönös bizalom, szerelem nélkül nem tudok szexelni, nekem ez alap.
3. A kérdésre röviden tömören válaszolva: NEM. Soha, semmilyen körülmények között nem feküdnék le egy idegen hapsival, sem pénzért sem anélkül.
Szerintem meg igaza van. Csak még nincs tisztában a számokkal. Ennyi pénzért, már nagyon sok nő lefeküdne, sőt kevesebbért is. És most nem a hivatásosokról beszélek. Az ár csak az illető életszínvonalán múlik. Ha havi 500 ezret keres nettóban, akkor ez nem pénz neki. De ha Magyarországon, 20 milliót dobna fel, akkor elenyésző lenne az elutasítások száma.
Biztos vannak olyan nők, akiknek erős tartásuk, büszkeségük van, de ha 20 millió forint készpénzt elé tesznek egy asztalra, egy menetért, teljes diszkrécióval, nem hiszem, hogy bárki is elutasítaná. Max az akinek közel ennyi, vagy még több van, plusz 1-2, de ők is megbánnák később.
És megint csak hülyeségeket beszélsz...:D :D Szerintem menj aludni. Az legalább meglátszik rajtad!
Egyszerűen nincs értelme annak, amit írsz.
Kamu példákat én is tudok mondani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!