Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire tartjátok vonzónak az ún. dad bod (vagy dad body) testalkatot?
Nálunk annyira nem jött még divatba, de a tengerentúl nagyon felkapott lett, ha valakinek ilyen testalkata van.
Szerintem enyhén gusztustalan, ha valaki a 20-as éveiben így néz ki, és meg van vele elégedve.
Nekem ilyen alkatú a barátom, szerintem baromi cuki, de ő nyilván nincs megelégedve vele. Ő nem azért ilyen, mert ez a divat. :'D Én pedig nem azért szeretem őt.
De én sose vonzódtam a csonti fiúkhoz, még amikor az volt is a "menő".
A legtöbb srácnak ez van. Egyszerűen jobb is, ha nem a nehezen elérhető, sokak számára pedig elérhetetlen izom-zsír arány a példakép.
A nőknek is jobb lenne, ha ilyen kicsit zsírosabb lenne a "divat" és nem hajszolnák magukat a semmiért...
Kicsit el vagy tévedve... aki nem szálkás, még simán sportolhat. Mondjuk felette van egy zsírréteg, a sok izomnak, akkor mi van?
A másik meg, miért kéne változtatnia magán a többségnek? Csak hogy megfeleljen egy divatnak, ami később változhat?
Szerintem mindenki nézzen ki úgy, ahogy akar. Ha valakinek jó akár 200 kilósan, miért ne maradhatna az? Ha valaki 80 kiló és jó neki úgy, nem igénytelenség 80 kilónak lennie, hanem lehetőség. És akkor egy kiegyensúlyozott lelkű ember. ha úgy boldog, mi jogon mondanád, hogy nem jó ő úgy, ahogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!