Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire tartjátok cikinek, ha a barátnőtök néha csak úgy birizgálja a micsodátokat?
Nem kérek privát levelezést, ezt előre leszögezem.
Néha megesik, hogy este összebújva alszunk és nekem "elkalandozik" a kezem. De sokáig fel se tűnik, hogy mit csinálok, volt hogy a barátom ébresztett rá, de teljesen beindít akkor, hogy egy aprócska szerszám - az én "munkám" miatt - teljesen megmerevedik és rengeteg előváladékot termel.
Kicsit furcsának is tartom.
nem tartom
visszabirizgálom
aztán egymásba olvadunk!!
"aprócska szerszám"
Idáig hallom a barátod sikolyát a rituális öngyilkosság közben :D
Semennyire. Az ő játéka (lenne),játszhat vele amikor akar.
Sokan azt mondanák ilyenkor hogy jajj hát dugás legyen belőle... pedig valójában a dolog szépsége nem ez.
Nálunk mindig olyan volt, hogy szex után simogattak a másikat. a barátnőm volt hogy a hasamon aludt el, és ráfordult a péniszemre. Nem kell ettől feltétlen erotikát várni.
És ahányszor odanyúl annyiszor nyúl, ez miért lenne ciki? Sőt örülök neki. Néha jó csak úgy hozzáérni a másikhoz is, hogy nincs belőle semmi több.
Múltkor főzőtt én meg belenyultam a bugyijába közben, elsőnek a hasát fogtam aztán lecsusszantottam a kezem egészen odáig.
Szexelünk eleget ahhoz, hogy ne kelljen minden fogdosás után megint szexelni. Napi 2-3 megvan nálunk. De kb vagy 10x fogdossuk egymást.
Én is szeretem birizgálni és még eddig egyetlen pasim sem panaszkodott emiatt :)
Az is igaz, hogy ők sem kértek engedélyt, hogy engem birizgáljanak...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!