Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kijöttem a "rutinból", mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijöttem a "rutinból", mikor lenne alkalmas?

Figyelt kérdés
Van egy friss kapcsolatom, igazából még nem is kapcsolat csak ismerkedünk, találkozgatunk. Viszonylag régóta voltam már egyedül, régen szexeltem. Nem csak szexre kell a pasi... De már eljutottunk odáig, hogy finoman, szolidan izgatjuk egymást. Még az elején azt mondta, hogy nem akar semmit sem elsietni. Én is így gondolkodtam. De szerintem már az ő véleménye is megváltozott. Le szeretnék vele feküdni. Viszont nem akarom, hogy bármelyikünk is utólag megbánná, mert úgy gondolná, hogy korai volt. Egyébként egy 3 hetes randizgatásról van szó.

2015. aug. 2. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Lányként nem kell félned attól,hogy kijöttél a gyakorlatból,elég lesz annyi,hogy már nagyon kívánod a szexet.Ha pasi van ilyen helyzetben neki sokkal több félnivalója van.
2015. aug. 2. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy egy kapcsolat tartós lesz-e vagy sem, nem az dönti el, hogy mikor szexelnek. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, vonzódnak egymáshoz szexuálisan, akkor mi hátrány származhatna abból, ha akár 3 hét után lesz szex? Semmi.

A jelenlegi párommal kb. 3 hét után volt meg az első szex, közel 10 éve vagyunk együtt.

És milyen rutinból jöttél volna ki? Ebből nem lehet kijönni. Ez olyan, mint a biciklizés. Ha nem ülsz 1 évig fel a biciklire, attól még nem felejtesz el biciklizni.:)

2015. aug. 2. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:

#2nek teljesen igaza van!

Amugy meg ha félelmeid vannak nem hiszem hogy készen állsz!

19/L

2015. aug. 2. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok, mióta nem voltál te pasival?

Ő tapasztalt?

Ha a vágy és a közös vonzódás megvan akkor nem ronthatjátok nagyon el.

Maximum röhögtök egyet a bénázásotokon, és legközelebb jobb lesz.

A kapcsolat elején én személyesen a megismerés és egymás testének megismerését élvezem a legjobban.

24F

2015. aug. 2. 12:18
 5/5 anonim ***** válasza:

A szexet soha ne rutinból csináld! Minden együttlét maga a csoda. Ha ezt nem így éled meg, kár is belevágni.

Egyébként meg semmi, de semmi baj nincs azzal, ha elsőre nem sikerül fergetegesre. Sőt! Örülj neki. Ismerjétek meg egymás testét, egymás igényeit, keressétek a másik kedvét, csiszolódjatok össze. Ez a tartós kapcsolat egyik záloga, nem az, ha elsőre minden klappol.

2015. aug. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!