Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom az anált! Még van ilyen nô/lány?
Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 19:36
1/18 anonim válasza:
Én is imádom. Persze sok múlik a pasin is.
3/18 anonim válasza:
Én barátnőm is odavan érte. Miatta próbáltuk ki és építettük bele a szexuális életünkbe.
Már hiányozna ha nem lenne... Nem is tudom elképzelni magam nélküle. Habár ennek ellenére havonta 1x-2x csináljuk csak.
5/18 anonim válasza:
És csak nekem nem jut ilyen nő? :(
6/18 anonim válasza:
sose értettem miért van úgy oda mindenki azért hogy beledugja a fas*át oda ahonnan a sz*r jön ki.
ott van a finom meleg és nedves punci, azt miért nem szeretitek ennyire?
7/18 A kérdező kommentje:
Azt is szeretem.. Ès nem szar jon onnan ahogy bedugjak.. Hidd el..
2015. aug. 1. 20:00
8/18 anonim válasza:
én elhiszem :)
már csináltam én is amikor megkért a párom rá. de valahogy ez engem egy cseppet sem hoz lázba. sőt inkább undorít. gumi nélkül tuti nem dugnám bele a farkam.
9/18 anonim válasza:
Én is! Nagyon izgató tud lenne ahogy a pasim ott van bennem:) 20/l
10/18 anonim válasza:
egyszer úgy találkoznék egy ilyen lánnyal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!