Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha a pasitok megkér, akkor szívesen masztiztok neki előtte?
Igen, rendszeresen. Vagy kézzel csinálom magamnak vagy vibrivel, de a vége mindig szex lesz.
Videót is csináltunk már, de csak egyszer néztük vissza, és töröltük.
10-es!
Igazából a videónak akkor van (lenne) lrtelme, ha valamiért nem tudja élőben nézni. Például engem meglepett egyszer a nejem azzal (amikor nem egy műszakban dolgoztunk és amikorra hazaértem a munkából ő addigra már elment dolgozni), hogy hagyott nekem meglepiként egy ilyen felvételt, melyet előtte készített! :) Nagyon klassz voltÍ!
Köszönöm a sok válasz, örülök, hogy ennyien nyitottak erre!
Esetleg még az érdekes lehet, hogy akik meg szokták tenni, azok kizárólag csak egy ideig masztiznak a párjuk előtt amiből aztán szex lesz még mielőtt vége lenne, vagy akár egész végig, azaz orgazmusig is hajlandóak elmenni. Persze ez után is lehet folytatás, de szerintem az orgazmus látványa a legizgalmasabb része a női masztizásnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!