Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kicsi a péniszem. Merjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi a péniszem. Merjek ismerkedni, vagy semmi értelme? 21/F

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy nem lesz elég majd a barátnőmnek és meg fog csalni. Vagy már rögtön az elején vége lesz a dolognak... Pedig külsőleg nincs semmi baj velem a visszajelzések alapján, de rendkívül gátlásossá, szorongóvá tesz, hogy a farkam meg annyi amennyi... Így nem is merek ismerkedni. Már azon is elgondolkoztam, hogy jobb lenne véget vetni az életemnek, ha nem lehetek boldog valakivel akkor semmi értelme tovább élni. Magányosan úgysem tudnék, mert becsavarodnék.
2015. júl. 31. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Egy nő hüvelye 10-11 cm hosszú. Innentől kezdve mindegy, hogy 12 cm vagy 20 cm, mert csak 11-et érzünk belőle. :D

Volt barátomnak kb. 10 cm volt, többször is elmentem egy szeretkezés alatt. :$

2015. júl. 31. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát én azért meg tudok különböztetni egy 20 centis farkat és egy 15 centiset, kedves X. válaszoló! pedig nő vagyok... volt dolgom már kisebb mérettel is, kb, mint a kérdezőjé, ha jól tud vele bánni és mondjuk használja az ujjait is szex közben az illető, akkor semmivel sem kevesebb, mint egy 20 centis szerszám. de ha nem tud vele bánni... nos akkor ideje minél hamarabb ilyen témában utánaolvasni, hogyan lehet rásegíteni. (ha valakinek nagy farka van, de nem tud vele bánni, ugyanott vagyunk, csak az nem csak szar, hanem még fájdalmas is) Nyugodtan ismerkedj, legyen egy megbízható partnered, akivel kitapasztaljátok, hogy hogyan kell úgy csinálni, hogy isteni legyen, használd sokszor a nyelved és az ujjaid eleinte, amíg nem vagy benne biztos, hogy milyen pózban a legjobb nektek.

(egyébként a hüvely átlag mélysége 10-12 cm)

2015. júl. 31. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Visszaolvastam a kommenteket.. A nők jól tudnak nekünk a méret témában hazudni. A 12cm bőven kicsi méret, sőt ha hozzá nem társul normális vastagaság pl 4-4,5cm, akkor meg duplán megszívtad, mivel vékony. A nők is vizuálisak mint a férfiak, ergo egy méretesebb méret jobban felizgatja őket mint egy kis sz@r. Nekem is ilyen kicsi mint a tied és tudom,hogy mennyire sz@r érzés, amikor látod a bőb,hogy bocs de én nem ezt vártam.. És eddig nálam ez volt, pedig nem plázaqurvákkal volt kapcsolatom eddig.. A 15cm egy jó átlagméret hosszra a 4-4,5cm meg vastagságra. Azalatt meg kompenzálhatsz, amíg meg nem unja ezt a nő és normális méretű kan után nem néz.

az meg baromi tévhit,hogy a nőknek annyira rossz a méret megkülönböztető készsége.. Simán meg tudnak különböztetni egy kicsi 12-et egy átlag 15cm-től, főleg ha vastagságbelileg is különbözőek.

Lesz kapcsolatd, csak a kérdés mindig benned marad,hogy vajon meddig lesz elég a nőnek a 12..

2015. júl. 31. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!