Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Barátnőm tudja, hogy én mindig is ki akartam próbálni az anált, így belement. Mondanom sem kell hogy az a "változás" amit adott szexuálisan hogy felizgatott.

és itt a csavar, aki nem erős idegzetű, inkább ne olvassa tovább...

Szóval elkezdtük. De ő - szerintem szándékosan - hogyis fogalmazzak... "hasmenést produkált". Ő tagadja de szerintem hazudik, mindig megpróbált meggyőzni az ellenkezőjéről. De a lényeg, hogy nem volt kimondott gond, csak mintha egy nutellás üveget toltam volna.

De... itt megint van egy csavar... annyira be voltam gerjedve és felizgatott a popója meg az egész, hogy ennek ellenére az adott pillanatban ugyanúgy élveztem. Utólag meg most is, tényleg felkavarodik tőle a gyomrom, főleg hogy kotont se használtunk. (meg amúgy sem használunk, mert fogamzásgátlót szed). De önmagában egy nagyon jó "termékeny" szex volt. (a minőségét/termést belevéve)

Normális ez hogy ott abban a pillanatban totálisan nem érdekelt?

Most ő szégyenli magát, mert látszik rajta más volt a terve, és az lett a vége hogy ő járt szarul, mert egyszerűen azt hiszi hogy megtört a szememben. Pedig ez nem igaz, habár nagyon berágtam rá, hogy ilyet bevetett. De olyanokkal mentegetőzik, ahhoz képest hogy úgy védte a popóját mint aki sosem akarja elveszteni a szüzességét, hogy ő is nagyon élvezte, nem fájt, és akár ezt a számára szó szerint "szarul" sikerült dolgot akár meg is ismételhetnénk normálisabb körülmények között.

De minden téren "ő a hibás" az incidensért, mert legalább mondhatott volna valamit. Meg ilyen ellenkezést kiváltott, és még ő kéri hogy ismételjük meg egyszer, kárpótlásként, normális körülmények között...

2015. júl. 30. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"# 4 tudod hogy keveri a "szart" a baráti körében?"

És te egy ilyen nővel vagy? Gratulálok!

De neki is, hogy egy ilyen taplóval van, mint te vagy...

Végül is összeilletek!

2015. júl. 31. 00:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Melyik részéből vagyok tapló? Vagy miből következtetted le?

Tisztázzuk mi is történt... felvetettem az anált mert hiányzik... sokáig ellenkezett... belement, eljátszotta hogy jó legyen teljesen úgy mint aki tényleg akarja.... lefeküdtünk... kellemetlen volt a szituáció... rájöttem hogy ő hazudott.... nem tört össze a szemembe és egy kis harag mellett (amit már megbeszéltünk most 1 órája) más egyéb problémát nem láttam...

Szerintem én nálam senki nem kezelte volna jobban ezt a helyzetet. Az meg pláne, hogy kiderült hogy "ő is csak szavakban fél az análtól" dolog.

Igen van egy stílusa ami miatt csak felületes barátnői vannak, de ettől még ő is ember, és le nem cserélném senki másra. Pedig letudnám. De nem teszem.

2015. júl. 31. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó, vegyük sorra miért vagy tapló:

1. Sokáig ellenkezett, te mégis erőltetted. Akit szeretünk, azt nem kényszerítjük bele olyasmibe amit nem akar. Többször is visszautasította, nem akarta. Te mégis akkora tapló voltál, hogy belehajszoltad. Ő meg megtette azért mert olyan buta, hogy szeret téged.

2. Hatalmas tapló vagy amiatt, ahogy beszélsz a barátnődről. Arról a személyről akire azt mondod, szereted. Úgy állítod be mint aki egy aljas ember, hazug, elviselhetetlen. Hát gratulálok neki, hogy ekkora tapló alakot fogott ki magának.

3. Belekényszeríted egy olyan szituációba amit nem akart. Lehet nem is ismeri pontosan mivel jár egy ilyen aktus, te mégis vagy akkora tapló, hogy megvádolod vele, szándékosan volt hasmenése, hogy kitoljon veled. Mekkora tapló vagy...

4. Mikor már megtörtént a baj, te még akkor is dugtad. Mit gondolsz milyen rosszul eshetett ez neki? Próbálj meg feldugni magadnak valamit hasmenés közben te nagyon tapló!

5. Ahelyett, hogy segítenél neki átlendülni a gondjain (mert ha eltaszítja a barátait maga mellől akkor problémái vannak) még inkább kihasználod és igyekszel megalázni. Mit gondolsz hogy érezheti most magát? Te meg tapló módom igyekszel ismételten megalázni, hogy ne jusson ki ebből a helyzetből, mert másképp ráeszmélne mekkora tapló vagy és elhagyna az első értelmes férfiért. Hozzád képest te tapló, könnyen találna "férfit".

Van még kérdésed miért vagy tapló?

2015. júl. 31. 00:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Egyikben sincs igazad:

1. Ha én análigényes vagyok, akkor vagy elfogadja vagy szakítunk, sosem müködik semelyik kapcsolat (független az érzelmektől) ha a szexuális élet nem egyezik.

2. Leírtam nagyjából hogy milyen ember. Hazudtam?! Nem. Akkor meg az hogy tudom hogy szeret "aljaskodni" attól még nem beszélek úgy a barátnőmről. Csak őszinte vagyok.

3. Nem kényszerítem bele semmibe, és tudja mivel jár ez. Másrészt szándékosan csinálta. Ez már tény.

4. Ez a rész az amikor ő is elengedte magát, és bánta, hogy olyan volt amilyen. Ha tudja hogy hasmenése van és esetleg nem is direkt csinálta, akkor is alap hogy legalább szól. (nem, nem olyan hülye, hogy ne tudja az anális szex ezzel járó következményeit)

5. Mindig segítek neki. 1-2 óránál tovább nem is tudok rá haragudni.

2015. júl. 31. 01:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is TAPLÓ VAGY!! :'D
2015. júl. 31. 02:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Te ritka nyomorék vagy kérdező.
2015. júl. 31. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!