Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasik (170cm alatt) atlagos kinezettel nehez csajt talalnotok? Es csajok mit szoltok az alacsony helyes pasikhoz?
Te, aki mindig alacsonynak és ocsmáénynak nevezed magad, te pontoztál le mindenkit, főleg nőket, akik azt mondják, nekik nem a magasság a fontos?
Mond már el az okát légyszíves, hogy mi miért vagyunk azért rosszak, mert te nem kellesz senkinek...
Nevetséges vagy. A 170 cm hol "vészesen alacsony"? Átlagos!
Az meg a másik, hogy 14 cm-es pénisz nem kics! :D
Fiúk... ne rinyáljatok már, kérlek...
Én 165 cm vagyok és volt már belém szerelmes egy lány,aki jóval magasabb nálam.Nem tudom hány centi,de fél fejjel magasabb.
A 170 centi az hogy lenne már vészesen alacsony?Örülnék,ha annyi lennék.Engem is zavar a magasságom,de ha legalább egy 168-170 cm lennék,akkor meg lennék vele elégedve.
utolsó ne foglalkozz szuper ocsmány férfival. Ő nála senki se alacsonyabb,
meg kell értened, így könnyebb feldolgoznia az ocsmányságát, ha azzal hitegeti magát hogy ő márpedig alacsonyabb mint a világ férfiainak 3/4-e. Amúgy meg az agya már rég szétrohadt, és egy computer vette át az irányítást a teste főlött, azért írja ilyen 0 változatosággal a sablon szövegeit.
Sajnos a gép csak azt vette át amiből gazdálkodni tudott és ez volt a leginkább előtérben.
Hogy itt mennyi buta van. Az egyik feljebb azt írta hogy sajnos csak 165 cm és nagyon jó lenne ha 168-170 lenne. Igen?! Az a 3 vagy 5 cm szerinted olyan sok? Az fel se tűnik kb. Ha 165 vagy és melléd áll egy 170-es, hát nagyító kell hogy észrevedd azt a pici fejkülönbséget.
Egy másik meg azt írta hogy 28 évesen az alacsonysága miatt szűz még. Annak mi köze van? Felhívsz egy prostit, nem fogja érdekelni hogy mekkora vagy, csak add neki a lóvét arra az 1 órára, aztán már is nem leszel szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!