Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kiveritek a nektek tetsző leendő egyetemi vagy főiskolai csoporttársaitok képeire?
"Oké, hogy kíváncsi az ember, hogy lesznek-e jó csajok a csoportban, de kiverni rájuk???? Most komolyan, mintha gimibe mennétek :D"
Tisztára ugyanez volt rögtön a benyomásom, ahogy elolvastam a kérdést. Bár gimiben még elmegy ez, de mi a poén18-20 éves kortól erre ráizgulni? Más kérdés, ha nagyon tetszik egy huszonéves csaj, és véletlenül pont csoporttárs volna. De egyetemistaként pont és csak azért kiverni valaki fotójára, mert csoporttárs... ez valahol gyerekes. Ezért jutott eszembe a gimi nekem is, teljesen rendjén való egy 16 péves fiútól. Más kérdés, h gimiben még gondolni se mertem ilyesmire, hogy valaki fotójára. :) Amikor meg mertem, idősebbként, akkor nem volt cél, hogy csoportárs legyen, vagy munkatárs, vagy eféle. A lényeg, hogy hatetszik valaki egy fotón kiverem rá. De nem szempont, hogy ismerem-e. Ha ismerem személyesen, nem baj, amennyiben nagyon tetszik, de nem ez lesz az oka, hogy kiverem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!