Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popó szex Lányok mit gondoltok róla?
Nem nagyon fognak válaszolni, mert aki azt írja hogy szereti az privátokat kap, aki meg azt írja hogy nem azt lepontozzák.
Kivéve ha análellenes a kérdés, ott mindkét félt lepontozzák.
nekem az a bajom vele,hogy azt a lukat nem arra tervezték és nem éppen higiénikus :(
de ha a barátom akarná belemennék,viszont csak egy órás beöntéssel és gumival engedném
Én szeretem, élvezem. Heti 2-3-szor csináljuk a párommal, bár ha rajta múlna lenne az napi 3 is.
És nem kérek privit!
érdekes, most itt mindenki aztírja hogy jöhet, de ha olyan kérdést tennél fel, hogy nem engedi a csajom análba, ezért elhagyom, jönne majd ezerkomment, hogy húúú mekkora fájdalom ez, meg hogylehetsz ilyen szadista..bla bla...
embere válogatja ENNYI!
ugyanugy mint nalunk ferfiaknal..van aki a nagy cs/csre izgul, van aki a kerek s/ggre, van aki lábakra stb...
sajnos nekem sem volt még oylan csajom aki engedte volna análba..ki szeretném próbálni, de nem teszem tönkre ezmimiatt a jelenlegi kapcsolatom.
24/F
Én se értem, miért van az, hogy néha egész normális válaszok érkeznek, máskor meg megy a fujjogás, és mindenkit lepontoznak, aki nem ítéli el csípőből. Én mindenesetre szeretem. Szerintem kifejezetten jó dolog időnként.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!