Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ver a sors?
Nem elég, hogy állandóan szar dolgok történnek velem, hogy nincs lány, aki szeressen, és még 18 évesen is szûz vagyok, még a farkam is kicsi.
188 centi vagyok, vállas, az emberek azt hinnék hogy minimum 18-19 cm, a frászt. 14 cm. majd ha 10 év múlva talán odáig eljutok, hogy végre szeretkezzek egy lánnyal, letolom majd a boxerem, és elôbukkan a kis pélóm, ami kb 6 centivel kisebb, mint amit várt a csaj.
Üdv! Nekem is 14 cm hosszú, csak én 162 cm magas vagyok 23 évesen. Na, az mennyivel jobb?
Nem tudom hogy beleverni az emberek fejébe, hogy MINDEN LÁNY LESZ*RJA A MÉRETET! Amelyik nem, azt meg hagyni kell a csudába, az olyan vegyen egy dándogot magának.
Én 21 évesen vesztettem el, és most úgy érzem, nem maradtam le semmiről azzal, hogy nem korábban. És van egy jó hírem: a barátnőm az elmúlt 50 alkalomból 50-szer élvezett. Igen, a 14 centis farkamtól. És ezt nem úgy értem el, hogy siránkozok egy olyan dolgon, amin teljesen felesleges. Nem a méret számít, hanem hogy hogyan bánsz vele, és főleg hogy hogyan bánsz a LÁNNYAL!
Tudod, hány pár szenved attól, hogy a fiú túl hosszú?! A lánynak fáj, pedig már minden istennyilát kitaláltak. A 14 centi egy kicsit átlag alatt van. És? Nekem egyszer nem jutott eszembe panaszkodni a méretem miatt (a magasságom miatt már inkább), és lám nincs is okom rá.
Úgyhogy barátkozz meg a 14 centiddel, fogadd el, és örülj annak, hogy nem 8 meg 10, meg 12. Mert ilyen is van. Hidd el, ha eljön a megfelelő partner, és te rendesen bánsz vele, akkor pont le fogja sz*rni, hogy 14 centi vagy 18, vagy 12, vagy 22.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!