Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire "gáz" nem a pasiddal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "gáz" nem a pasiddal elveszíteni a szüzességed? 21L

Figyelt kérdés

azért teszem idézőjelbe a gáz-t, mert azt tudom hogy emiatt a legjobb barátaim nem fognak megítélni, a többieknek meg nem mondom el :D de érdekel azért, hogy itt mit gondolnak erről.

tehát nincs barátom, talán egyelőre nem is akarok, de már nagyon nagyon szeretnék szexelni, és lenne is kivel. és hát fiatalabb se leszek már :D és sajnos ez a szexéhség csak egyre durvább :( és talán még mindig jobb egy barátommal, mint egy vadidegennel :/ szerintetek?

2015. júl. 29. 21:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
Még a,végén lehet lesz is belőle vmi;)
2015. júl. 29. 22:27
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

akkor meg hagyd a francba,, és akkor ha évekig nem találsz majd olyat akit szeretsz akkor addig nem szexelsz... jaaj könyörgöm,,

blablablabla ne csináld érték.... blalbablablabla nem érték csináld...

szóval ezt lehet a végtelenségig játszani,, de a lényegen nem változtat, bejöttök egymásnak,, ffüühh,, jól érzed magad közbe akkor ennyi.

DE tegyük fel megbánod....FÜÜÜÜÜÜÜÜÜ,,, ELJÖN AZ APOKALIPSZIS!!! MINDENNEK VÉGE!! háát mások már sokkal szarabb dolgokat is átéltek,, ez van, legalább majd tovább adhataod a faxa tapasztalataidat.

2015. júl. 29. 22:30
 13/26 anonim ***** válasza:
64%
A te döntésed, de ha elég érettnek gondolod magad hozzá, akkor nyugodtan éld meg a szexualitásod.
2015. júl. 29. 22:41
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is meg fogod bánni. Szép dolog olyannal elveszíteni akit szeretsz.
2015. júl. 29. 23:07
 15/26 A kérdező kommentje:

és mi van, ha soha nem lesz olyan? akkor haljak meg szűzen, egy tökjó dologból kimaradva? :(

nem hinném am h ennyi idősen bárkit zavarna h nem ő az első. én meg hát túlélem :D

2015. júl. 29. 23:19
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy érzed. Azért nőként 21 évesen azon nyavalyogni hogy sosem lesz barátod akivel lefeküdhetsz kicsit vicces. :D
2015. júl. 29. 23:31
 17/26 anonim ***** válasza:
76%

Túl van misztifikálva ez a "legyél szerelmes és majd elveszíted a szerelmeddel mert az maga a gyönyör".

Őszintén kíváncsi lennék, ha készülne ebből egy kutatás, hogy mégis kinek mennyi ideig tartott az a hatalmas nagy szerelem ahol elveszítette a szüzességét.

Én is a szerelmemmel veszítettem el, de nem volt sem gyönyörű se semmi, mind a ketten 18 évesek voltunk és szüzek bénáztunk egy csomót meg röhögtünk egymáson ennyi nem volt olyan, hogy örömömben majdnem sírva fakadtam sem a szerelem nem járta át a testem meg nem tudom miért hiszik az emberek, hogy ez a világ legnagyobb dolga :D

Tehát mindent egybevetve nem gondolom azt, hogy ha éppen a legjobb lány barátommal veszítettem volna el sokban másabb lett volna a dolog, szerintem nyugodtan csináljad soha, de soha nem fogod megbánni :D

Másrészről, ha valami kifejezett ok miatt nem szeretnél járni valakivel vigyázni kell a dologgal mert szex közben olyan hormonok szabadulnak fel a szervezetedben amitől kialakul egy nagyon erős kötődés a szexpartner iránt ezért végződik majdnem minden szexkapcsolat úgy, hogy az egyik fél többet akar. Másfelől meg azzal vigyázz, hogy belekóstoltál megtetszik és pár hiányában sűrűn cserélget partnert :D

Jó szórakozást nektek ;)

2015. júl. 29. 23:43
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem gáz, de nem is kell senkinek elmondani. A barátaidnak se. A szexuális életed rád tartozik, senki másra.

Én egyéjszakásban vesztettem el, mert már untam, hogy szűz vagyok. Nem bántam meg, pedig csak 16 éves voltam. És egyébként egy vadidegennel. Nem okozott semmiféle problémát, jó volt. Itt néha leírom, aztán kapok pár levelet, hogy mekkora **** vagyok. Különösebben nem izgat. Más meg nem tudja - és nem is tartozik rá.

2015. júl. 30. 12:57
 19/26 A kérdező kommentje:

jajj, mindenkinek köszönöm a véleményt :)

nagyon kedvesek vagytok, de aztán lehet h semmi se lesz a dologból :D

2015. júl. 30. 19:23
 20/26 anonim ***** válasza:
Azért vigyázz, lehet ebből kihasználás is. Lehet, többet akarnál, főleg attól, akivel elveszíted, ez lányoknál gyakori, fiúk meg nem akarnának többet. Utána jobban szenvedhetsz, mitn most. Szóval óvatos legyél!
2015. júl. 31. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!