Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak petting? Még nem akarom elveszíteni.
Sziasztok!
Szóval..összejöttem egy fiúval. Ő már nem szűz, én viszont még az vagyok.
Nagyon szeretem a barátom, de még nem szeretném elveszteni a szüzességem. Ezt Ő megérti.
Viszont valahogy szeretnék neki segíteni, de semmi tapasztalatom. Eddig csak csók,ölelés és tapizás volt.
Én nem tapizom Őt..csak a mellkasát.
tényleg semmi tapasztalatom.
szóval..mit?hogyan?
Nem is kell elsietni! Teljesen jó az, ha először felfedezitek egymást kézzel, szájjal. Ez egyébként megelőzi a későbbi szexuális zavarokat.
Először érdemes lenne megismerkedned a farkával, simogatni, aztán megkérheted, hogy mutassa meg, hogy ő magát hogyan szokta kényeztetni. Közösen is maszturbálhattok, majd egymásnak csinálhatjátok ugyanazt (vagy legalábbis hasonlóképpen, mert nem lesz ugyanaz).
Aztán később jöhet az orális izgatás. Ne siessetek, élvezzétek ki a felfedezés minden fázisát!
Tényleg hasznos!
Kedves első tuskó! egészségedre!
Kérdező, semmi probléma, nyugodtan próbáld ahogy szeretnéd, gondolom ő is szeret és megérti, hogy tapasztalatlan vagy.
Kezdésnek mondjuk ölelés, csók közben lejjebb is tévedhetne a kezed, a nadrágja környékére, biztos hogy örülne neki :)
Nem tudom mondjuk nekem volt kapcsolatom, amiben pettingnél nem jutottunk tovabb, es megis szinte a legjobb volt! Annyi mindent lehet csinalni, anelkul, hogy tényleges aktus történne... Orális szex, tapizas, simogatás, stb. En pl. Imádtam mikor a szoban forgó lany nemi simogatás utan lehuzta a szoknyáját, es eloszor bugyiban, utana anelkul fel le mozgott a puncijaval a farkamon. Nagyon izgató volt, es o is elegge benedvesedett. Hatalmas élmény volt valamilyen szempontból ez az időszak is, pl. Rajottem, hogy van egy kisebb szintu labfetisem is ( nem a lenyalom a koszt a masik labarol mé szopom a labujjat feelingre kell gondolni, csak valahogy élvezetesebb ha lábbal kenyesztet a lany, mint amikor kézzel).
Egy szoval, eleg jo élményeket lehet szerezni a petting keretein bellul is.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!