Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem élvez el szex közben. Azt mondja, gumiban nem érez semmit. Igaz lehet?
hát nem tudom mi lehet, mondjuk a meleg hajlamot következtetést túlzásnak érzem, bár ki tudja :D
én szintén nem érzek semmit gumiba, annál az is jobb ha kiverem magamnak, de azért 1-2 óra után el tudok ha nagyon arra koncentrálok
hogy oráltól miért nem megy el, az már komolyabb kérdés, mert ha a végén csinálod akkor azt az egy lövést sem kell már tartogatnia, hanem elengedhetné magát... szóval fura, de amúgy ha meleg lenne akkor szerintem fel se állna neki rád, szóval ettől talán nem kell tartanod
összegezve: fogalmam sincs, erre így nem lehet válaszolni, szerintem kérdezz rá, a szex érthető, azt kérdezd meg oráltól miért nem megy el ha úgy akarod neki befejezni
LoL. Ti lányok azt hiszitek, hogy a férfiakra rá néztek, és már dűl is a sperma eső.
Attól mert nem megy el, nem meleg. Ebben a kánikulában, nem csoda, ha besül a tár. Orális és kézimunka közben minek a gumi?
Ha nem sikerül annak lehet testi, lelki oka is.
Ha testi, akkor orvos a megoldás. Ha lelki, akkor egy alapos beszélgetés.
Biztos nem a gumi miatt van!
Valószínűleg vannak problémái, hogy pontosan mik azok, azt meg mi nem tudhatjuk.
Az én kedves páromnak speciel teljesen mindegy, hogy hideg van, vagy meleg, hogy orális vagy kézi kényeztetésről van szó, hogy szex közben gumit használunk (mert a gyógyszert ki kellett iktatni az egészségem miatt), neki mindig sikerül-sikerült elmenni.
És a korábbi pasikkal sem volt ilyen téren gond.:)
A gumi azért nagyon sokat tompít a szexuális ingereken.
Ettől még biztosan nem meleg.
Örülj neki,hogy nem durran el 2 perc alatt.
"LoL. Ti lányok azt hiszitek, hogy a férfiakra rá néztek, és már dűl is a sperma eső."
Na, azért ennyire öntelt nem vagyok :D
"Attól mert nem megy el, nem meleg. Ebben a kánikulában, nem csoda, ha besül a tár. Orális és kézimunka közben minek a gumi?"
Időjárástól függetlenül se megy el. Most nem hónapokról beszélek, hanem lassan évekről sajnos. Kézimunkánál és orálnál pedig természetesen nem hord gumit.
"Ha nem sikerül annak lehet testi, lelki oka is.
Ha testi, akkor orvos a megoldás. Ha lelki, akkor egy alapos beszélgetés"
Ez is megfordult bennem, de szegényem annyira kényelmetlenül érzi magát, ha felhozom, hogy nem tudna róla felszabadultan beszélni velem. Hogy elmenne-e orvoshoz, ahogy mások is ajánlották? Talán. Ha több év alatt se jön össze és már nagyon kényelmetlen kezd lenni a dolog. Emiatt el nem hagyom, szeretem, de mindig lelkiismeret furdalásom van, hogy nem élvezi az együttlétet. Remélem megjön az inger, ha tablettára váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!