Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 ezerrel el lehet intézni ilyen fajta nőnél?
Tehát arról van szó hogy haverom anyjával nagyon szexelnék. Elég fiatal vagyok hozzá képest. Mert 18 vagyok a nő meg 40-50 között.
Amit a nőről lehet tudni, nincs férjeférje, volt neki férje de egyszerűen annyira pénzéhes meg sóher a nő hogy állandóan csak lehúzta pénzel a férjét, aztán volt neki egy barátja, az is otthagyta mert nem tudta elviselni a pénz utáni vágyát.
Szerintetek az ilyen belemenne szexbe 20-30 ezer forintért?
Igazából jó a kapcsolatom velük.
Meg a nő így valószínűleg évek óta nem szexel senkivel, jól tartja magát meg valahogy vonzó a külseje. Mikor maszturbálok akkor is rá gondolva megyek el.
és utána a hogy néznél a haverod szemébe és vajon ő mit gondolna rólad és az anyjáról ha összejönne a dolog(előbb utóbb kiderül)?
ennyit ér neked a haverod?
Igazából kaptam is már pár jelet tőle. Pl felhívott, hogy menjek már el mert nincs otthon a fia a haverom aztán elrontotta a gépet és segítsek már megcsinálni. Elmentem. Megyek be azt jön szembe a haverom az udvaron. Otthon volt csak kint volt az udvaron azt az anyja azt hitte hogy nincs otthon. Bementünk azt miniszoknyába volt. Mondom akkor megnézem a gépet de semmi baja nem volt.
De előtte valamikor meg volt olyan hogy a szabadidő nadrágja elől le volt húzva egy kicsit. Hát a fekete csipkés bugyi végig látszott elől aztán úgy sétált pár kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!