Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti miért szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti miért szeretitek az anált? Mitől más és/vagy jobb mint a hagyományos szex?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 00:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ahogy itt olvasgatom a fiatalok is előszeretettel alkalmazzák az anális szexet a fogamzásgátlás elkerülése végett.
2015. júl. 30. 00:47
 32/38 anonim ***** válasza:
30%
26-os én ezt a tisztelet kérdést nem tapasztaltam a nőknél. 28 éves koromig tisztelettudó és őszinten férfi voltam. De szűz voltam. Egy nőnek nem kellettem. Lehettem bármennyire jó lelkű. Mindenki azzal hülyitett hogy ne görcsölj majd jön valaki. Soha nem jött senki. Nem voltam jó kinézetű, nem volt pénzem és még laknom se hol. Ezért arra jöttem rá hogy ha ez kell egy nőnek akkor hazudok. Béreltem lakást és szereztem kocsit mindent. A társkereső oldalon mindent megváltoztattam magamról. És milyen furcs az a fiú aki 4-5 évig eg levelet nem kap most napi 20-30-at. Válogatok. Gondolod hogy tudom hogy csak egyszer kétszer lehetek egy nő vel akkor megkérdezem hogy mit akar? Nem hagyom hogy kiderülnön hogy semmi nem igaz amit hisz rólam. De tudod ezek a nők is mindenben hazudnak a férfiaknak. Hetente más nőkkel fekszem le nem érdekelnek az érzelmek mert egy nőt nem érdekelte az enyém. Csak az hogy nagyon megdugjam meg hogy mim van. Ja hogy ez hazugság? Akkor legyek őszinte és várjak megint éveket hogy egy nő hozzám szól e? Nem besavanyodott vagyok hanem realista. Rákellett jönnöm vagy valamit teszek és sok nővel lehetek vagy ha nem akkor soha nem lehetek nővel. Olvasd el hányan vannak itt 30 évesen és egy nőnek nem kellettek. Én változtattam ezen és nem érdekelnek a nők aggályai. Mert szexet akartam mindenáron.
2015. júl. 30. 07:04
 33/38 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó, látom, mi a hibád. Mármint mi az egyik hibád.

Olyan nőket keresel, akik alapból nem szeretik, ha tisztelik őket. A tiszteletreméltó nők meg alapból elmenekültek előled, ez természetes. Ilyen pasitól én is menekülnék.

És még mindig úgy vélem, hogy besavanyodott vagy. A realista ember nem ilyen. Annak van esze. :)

És ne gyere nekem azzal, hogy te 28 éven keresztül tisztelted a nőket, aztán hirtelen nem... Az ember személyisége ne megy csettintés alatt változik.

Az ilyen férfiakat meg nőket gyűlölők vegyék már észre, hogy bennük van a hiba, azért gyűlölködnek ennyit...

Igazából te szóra sem vagy érdemes, de azért leírom, hátha megmarad abban a kicsike agyadban, amit amúgy kétlek: tisztelj és tisztelni fognak. NEm tisztelsz senkit, akkor a pórnép kerül a kezeid közé. Ribizlik. Ha te most nagyra vagy magaddal, mert ribik közül válogathatsz, akkor veled nagy gondok vannak. Ha nagyra vagy magaddal, mert nem érdekelnek mások érzései, ne csodálkozz, ha a te érzéseidre sem kíváncsi senki. Ha nagyra vagy magaddal azért, mert erőszakoskodsz a nőkkel, ne lepődj meg rajta, ha egy nő egyszer beköp téged és agyon vernek egyik éjszaka, hazafelé menet.

Ha nagyra vagy magaddal, mert kocsival és bérelt lakással szereztél ribiket, akkor még csak ne mis vagy arra érdemes, hogy egy normális nőről álmodozz. A normális emberek észreveszik az ilyen elferdült gondolkodású egyéneket. Az olyan nők vesznek téged körül, akiknek a pénz kell. Ezért vagy büszke? :) Egyiknek sem te kellesz. :) Ez nem a te sikered, hanem a kocsié és a lakásé.

Nem. Te nem vagy realista. A realista az életet látja, általában objektívan (már amennyire látha az ember objektíven, szubjektivitás mindig lesz benne. De vegyük úgy, hogy ő ezt minimalizálja, amennyire tudja). Te a szubjektív értékvilágodat vetíted ki a valóságra, és a világot ennek megfelelően ferdíted el.

Nem ember. Te csak egy besavanyodott senki vagy.

Bocs, de ne a nőket okold, mert ilyen vagy.

2015. júl. 30. 22:20
 34/38 anonim ***** válasza:
3%

Nem egyij napról a másikra lettem ilyen. Mint írtam nem érdekel a nők aggályai. Itélkezel. De azt amit én nem élhettem át neked biztos megadatott. Nőként itélkezel egy férfinek az életéről amiről semmit nem tudsz. Mert nőként

biztos kellett a kis érzelmed és a kis csinos tested még akkor is ha a bugyidon kívűl semmid nem lenne. Fel sem fogod hogy sok férfi semmit nem kap még akkor sem ha megszakad. De most lehetek nőkkel. Felszínes szex. De legalább ennyit kaphatok. Ezért nem érdekel a véleményed.

2015. júl. 30. 23:07
 35/38 anonim ***** válasza:
5%
A 46%-osnak igaza van.
2015. júl. 31. 04:35
 36/38 anonim ***** válasza:
25%
Mert nagyon jó valakinek gyakni a valagát fasszal. Azért. Nemmáté :D
2015. dec. 20. 14:03
 37/38 anonim ***** válasza:
nem jobb egyáltalán. Csak hihetetlenül izgalmas oda behatolni,és megtölteni. A változatosság gyönyörködtet,szokták mondani.
2020. máj. 8. 10:51
 38/38 manly ***** válasza:
Hátulról több esetben jobb: Pl ha a lány nem védekezik, nincs gumi, így nem lesz terhes.Másik ok: Sok nőnek olyan jó , formás a feneke, h izgalmasabb oda bedugni.
2020. szept. 26. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!