Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti miért szeretitek az anált? Mitől más és/vagy jobb mint a hagyományos szex?
Utolsó, látom, mi a hibád. Mármint mi az egyik hibád.
Olyan nőket keresel, akik alapból nem szeretik, ha tisztelik őket. A tiszteletreméltó nők meg alapból elmenekültek előled, ez természetes. Ilyen pasitól én is menekülnék.
És még mindig úgy vélem, hogy besavanyodott vagy. A realista ember nem ilyen. Annak van esze. :)
És ne gyere nekem azzal, hogy te 28 éven keresztül tisztelted a nőket, aztán hirtelen nem... Az ember személyisége ne megy csettintés alatt változik.
Az ilyen férfiakat meg nőket gyűlölők vegyék már észre, hogy bennük van a hiba, azért gyűlölködnek ennyit...
Igazából te szóra sem vagy érdemes, de azért leírom, hátha megmarad abban a kicsike agyadban, amit amúgy kétlek: tisztelj és tisztelni fognak. NEm tisztelsz senkit, akkor a pórnép kerül a kezeid közé. Ribizlik. Ha te most nagyra vagy magaddal, mert ribik közül válogathatsz, akkor veled nagy gondok vannak. Ha nagyra vagy magaddal, mert nem érdekelnek mások érzései, ne csodálkozz, ha a te érzéseidre sem kíváncsi senki. Ha nagyra vagy magaddal azért, mert erőszakoskodsz a nőkkel, ne lepődj meg rajta, ha egy nő egyszer beköp téged és agyon vernek egyik éjszaka, hazafelé menet.
Ha nagyra vagy magaddal, mert kocsival és bérelt lakással szereztél ribiket, akkor még csak ne mis vagy arra érdemes, hogy egy normális nőről álmodozz. A normális emberek észreveszik az ilyen elferdült gondolkodású egyéneket. Az olyan nők vesznek téged körül, akiknek a pénz kell. Ezért vagy büszke? :) Egyiknek sem te kellesz. :) Ez nem a te sikered, hanem a kocsié és a lakásé.
Nem. Te nem vagy realista. A realista az életet látja, általában objektívan (már amennyire látha az ember objektíven, szubjektivitás mindig lesz benne. De vegyük úgy, hogy ő ezt minimalizálja, amennyire tudja). Te a szubjektív értékvilágodat vetíted ki a valóságra, és a világot ennek megfelelően ferdíted el.
Nem ember. Te csak egy besavanyodott senki vagy.
Bocs, de ne a nőket okold, mert ilyen vagy.
Nem egyij napról a másikra lettem ilyen. Mint írtam nem érdekel a nők aggályai. Itélkezel. De azt amit én nem élhettem át neked biztos megadatott. Nőként itélkezel egy férfinek az életéről amiről semmit nem tudsz. Mert nőként
biztos kellett a kis érzelmed és a kis csinos tested még akkor is ha a bugyidon kívűl semmid nem lenne. Fel sem fogod hogy sok férfi semmit nem kap még akkor sem ha megszakad. De most lehetek nőkkel. Felszínes szex. De legalább ennyit kaphatok. Ezért nem érdekel a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!