Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok ti miért szeretitek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti miért szeretitek az anált? Mitől más és/vagy jobb mint a hagyományos szex?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 00:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egy nő fogja meghatározni nekem miként lehetek férfi!"

Azt tényleg nem, mindaddig, amíg vele nem akarsz olyat tenni, amit ő nem akar.

Azt viszont - hogy a témánál maradjunk - ő fogja eldönteni, hogy melyik testnyílásában szeretné érezni a péniszedet, és melyikben nem. :-)

2015. júl. 29. 13:49
 22/38 anonim ***** válasza:
Mert más és tiltott, tehát izgalmas.
2015. júl. 29. 16:38
 23/38 anonim ***** válasza:
44%
21-es. Ha meg mindenre engedélyt kérnénk mi férfiak akkor soha nem basznánk!
2015. júl. 29. 16:42
 24/38 anonim ***** válasza:

# 23

Nem tudom, hogy milyen partnereid és milyen kapcsolataid lehettek eddig, ha te ezt így látod, de szerintem nem biztos, hogy bölcs dolog a saját tapasztalataidból általános érvényű követeztetéseket leszűrni.

Őszintén szólva nem emlékszem, hogy akár a Párom, akár az exeim valaha is "engedélyt kértek" volna valamire, de az enyhe kifejezés, hogy nem voltak szex-hiányosak. :-)

Ennek szerintem kb. annyi a titka, hogy úgy bántak velem, hogy én is legalább ugyanúgy élvezzem a szexet, mint ők, ha meg valakinek valami örömforrás, akkor kívánja is, és örül, ha csinálhatja, nem pedig "engedélyért" pitizteti a másikat, vagy - képletesen - lerugdossa magáról, hanem benne van a játékban, örül, ha a párja megkívánja és ő is gyakran kezdeményez.

2015. júl. 29. 17:09
 25/38 anonim ***** válasza:
25%
24-es. Egy férfi nem tudd csak úgy szexhez jutni. te azt írtad hogy majd ha nő megengedi hogy mit hova tesz a férfi akkor majd lehet bármilyen szex. Ezért írtam hogy én nem kérdezem meg mit hogyan akart egy nő. Nő sem nagyon kérdezi egy férfitől mit hogyan akar. Elvárja. Ezért volt hogy nem kérdeztem meg például akarja e a fenekébe? Betettem és nem kérdeztem. Persze volt aki sikított és elzavart. De nem érdekelt. Most ha megkérdezem még várja meg hogy meg is alázzon? mert az milyen undorító neki. De volt nő aki meg élvezte. Nem kérdezek semmit én azt csinálom amit élvezni akarok. Én mindent megcsinálok egy nőnek. Kezemmel számmal mindenhogyan. De sok nőnek sokszor könyörögni kell egy szopásért. Ezért írtam hogy ha a férfiak mindent meg akarnának beszélni mit hogyan szeretnének egy nővel akkor szerintem a dugásig nem jutnánk el mert abban is találni nő kifogást mit nem szeretne.
2015. júl. 29. 17:29
 26/38 anonim ***** válasza:
87%

# 25

"Egy férfi nem tudd csak úgy szexhez jutni."

Ha úgy állsz a nőkhöz, ahogy leírtad, meg ennyi érzelmi intelligenciával és szexuális kultúrával vagy felvértezve, akkor őszintén szólva nem csodálkozom rajta, ha nem gyakran "jutsz szexhez".

"Ezért volt hogy nem kérdeztem meg például akarja e a fenekébe? Betettem és nem kérdeztem. Persze volt aki sikított és elzavart."

Gondolom, tisztában vagy vele, hogy ezt pont ugyanúgy kimeríti a szexuális erőszak fogalmát, mintha neked tenné be egy homoszexuális férfi hátulról a tudtod és beleegyezésed nélkül, arra hivatkozva, hogy egyébként szegény "nem tud csak úgy szexhez jutni".

Ha a partnered történetesen vágyik az anális szexre, és partner ebben, akkor is hosszasabb előkészítést és előjátékot igényel, plusz nagyobb odafigyelést a férfi részéről, nem abból áll, hogy te egyszer csak fogod és beteszed.

"De nem érdekelt."

Ez sokat elmond rólad. Azért azt érdemes lenne végiggondolnod, hogy akkor is ilyen kemény leszel-e, mint a vídia, amikor kifogsz egy olyan nőt, aki ugyanezt nem azzal intézi el, hogy sikít egy nagyot a fájdalomtól és elzavar a náthásba, hanem látleletet vetet az esetleges sérüléseiről, aztán feljelent szexuális erőszakért, te meg a börtönben esetleg egyik-másik kanos és nálad erősebb fizikumú cellatársadnak köszönhetően pár hónapig barátkozhatsz azzal az érzéssel, hogy milyen is, amikor a másikat nem érdekli, hogy te szeretnéd-e, hogy betegye, vagy sem, mert ő "nem tud csak úgy szexhez jutni", meg megalázónak érezné magára nézve, ha te netalán csak úgy visszautasítanád a közeledését, ezért inkább nem is kérdez, csak beteszi neked és kész.

"Ezért írtam hogy ha a férfiak mindent meg akarnának beszélni mit hogyan szeretnének egy nővel akkor szerintem a dugásig nem jutnánk el mert abban is találni nő kifogást mit nem szeretne."

Ha nem érzékeled a "mindent megbeszélünk" és a "váratlanul a másik végbelébe nyomjuk a péniszünket a tudta és beleegyezése nélkül" típusú akció közti nem kis különbséget, az szerintem igen súlyos probléma, de akkor huppanj rá egyszer egy pénisz vastagságú kígyóuborkára egy hirtelen és határozott mozdulattal, hátha ez a tapasztalat segít eljutnod egy fontos felismerésre.

Érdemes lenne tudnod, hogy hány férfinak van teljesen más tapasztalata a nőkről a szex terén, csak ha te így viselkedsz, és úgy tekintesz egy nőre az ágyban, mint egy szexuális játékszerre, akit a kielégülésedhez "használsz", nem pedig úgy, mint egy érző emberi lényre, akinek ugyanúgy önrendelkezési joga van a saját teste felett, mint neked, akkor nyilván nem véletlenül viszonyulnak hozzád úgy, ahogy.

2015. júl. 29. 22:07
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

25, szerencsére az előttem válaszoló mindent leírt.

Nagyon csúnya tapasztalatod lehetett egy-két nővel, és azt az egész női társadalomra kivetíted. Azért, mert volt egy nő, akivel valamiért nem volt jó a szex, ezért az olyanokon állsz bosszút (pl rakod váratlanul a seggébe a farakd), akiknek amúgy semmi köze a régi sérelmeidhez?

"De sok nőnek sokszor könyörögni kell egy szopásért. " - ne könyörögj, hanem jöjj össze olyannal, aki alapból szeret szopni és akkor jó lesz neked is, és nem bántod azt a szerencsétlent, aki nem akarja a te farkad a szájába venni (én szeretek szopni, de egy ilyen besavanyodott alaknak a farkát a számba nem venném...)

És azért, mert néhány nő nem szeret szopni, azért nem büntetni kell őket azzal, hogy hirtelen seggbe rakod... neked nincs eszed. És azt a nőt miért bünteted mondjuk, aki szopni is szeret? (büntetés alatt azt értem, hogy a játékszerdként használod őket)

A másik, meg hogy ha a nőktől kellene engedélyt kérni arra, hogy dugjatok. Már bocs, de ha innen közelítjük meg a problémát, akkor kell engedély - mind a női, mind a férfi oldalról, mert ha a nő nem enged, de te mégis csinálod, akkor az már erőszak. És fordítva, ha te valamit nem akarsz, de a nő csinálja, az is erőszak. Érted?

Az pedig nem igaz, hogy a nők mindenben kifogást találnának... Lehet, hogy te ezt tapasztalod. De figyelj, én is rengeteg kifogást tudok mondani, hogy veled miért nem feküdnék le. Azért, mert sok olyan nővel voltál, aki kifogásokat keresett azért, hogy ne feküdjön le veled, akkor nem biztos, hogy a nőkkel (sőt, a világ összes, szexuálisan beszámítható nőjével) van gond. Ha nem veled. :) De az a baj baromi nagy. :)

Ilyen felfogással és viselkedéssel persze, hogy nem kellesz senkinek. :)

A jó nők meg, akik folyton kívánják a szexet, és sokszor kezdeményeznek a barátjuknál, és nem keresnek kifogásokat - nos, ezek a nők maradnak az olyan férfiaknak, akik tisztelik őket. :) És ez a tisztelet - hidd el - kölcsönös ;)

2015. júl. 29. 23:00
 28/38 orton ***** válasza:
5%
férfit nem lehet megerőszakolni, több nő megerősítette már :D
2015. júl. 29. 23:55
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

20-as!

Gondolom a te nézeted szerint a száj is csak evésre és beszédre való.

Elég sivár lehet akkor a szexuális életed.

Egyébként valóban lerágott csont már ez az anál kérdés.

Én mindkét végletet el tudom fogadni,de ne általánosítsunk már!

El kell fogadni,hogy nem vagyunk egyformák.

F40+

2015. júl. 30. 00:14
 30/38 anonim ***** válasza:
Mivel egyes vallások tíltják a fogamzásgátlást, így például az olaszoknál az anál elterjedt vallásos körökben. Korábbi híradások szerint, elég sok magyar nőnek, aki Olaszországba ment férjhez, ez nem tetszett. Volt olyan is, aki emiatt hagyta el az olasz férjét.
2015. júl. 30. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!