Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan csaj, aki annyira szere szopni, hogy úgy kell leállítani róla, hogy dugás is legyen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 09:59
2/6 anonim válasza:
Nálunk is előszokott fordulni,hogy már úgy húz fel,hogy elég mostmár :D
19l
4/6 anonim válasza:
Párom korábbi pasijait utálta orálisan kényeztetni, mert bunkók voltak és lenyomták a fejét, vagy ha egy pillanatra hozzáért a foga, már hisztiztek. Velem viszont imád szexelni és múltkor bevallotta, hogy rájött velem szeret szopni és nagyon élvezi. Mikor ezt elmondta, beletörődő tekintettel egy sohajjal annyit feleltem: "Hát legyen..." :D
5/6 anonim válasza:
Én imádom orálisan kényeztetni a barátom, és előfordul, hogy inkább végigviszem szájjal. Mivel óriási a potenciája, ez nem gond, bármikor készen áll utána is a dugásra. :)
(Nem kérek privátot én sem, monogám párkapcsolatom van.)
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, egyszerűen imádom kényeztetni. Szeretem látni ahogy élvezi. Általában fel szokott húzni, hogy mostmár ő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!