Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék ki próbálni párommal minden mocskos sexet! De párom, nem enged engem érvényesülni, mert úgy tuti mind2-en élvezzük ha ő csinálja! Hogy tudnám rá venni, hogy mindent próbáljunk ki, és engem is hagyon érvényesülni?
Azért nem engedi h én csináljam, mert én nem élvezem azt annyira... gondolok lovaglásra .
De nekem uncsi az hogy csak kutyába, vagy én háton ő felül!
Hogy vegyem rá a többi mocskoságra? Vad örült sexet akarok!
Vagy adjak neki viagrát, és akkor már mind1 lesz neki?
Mi a teendő ?
21/L
Verd meg. De komolyan. Nehogy már ő parancsoljon! Ő csak maradjon kussba, te vagy a főnök!
Legyél asszony a talpadon!
csere
vagy szerezz be egy ilyen habitusú hapsit
úgy lovagolnék még akkor is ha nem mindig élvezem!(jó de csak azért, mert mindig elmegyek úgy hamar, utána pedig nem élvezem annyira
imádnám ha jó kemény hard sexebe tolná
imádom mikor tacs tacs, hangosan adja a hangokat
de ami most van írtó unalmas
nincs is hozzá kedvem szinte
tudom mi lesz
cumi
kicsi dugás, mire elmennék újra cumi
cumi cumi cumi
dugás
és kész
régen meg 5órát is képes volt*.* és nem volt unalmas se
a kis köcsög eltüntette a bilincset... mondtam keresse meg
de azóta is keresi
Merre laksz?
Hogy nem találkoztam még ilyen lánnyal de szeretnék egy ennyire tüzes menyecskét na én biztos nem akadályoznám a fantáziádat ki élhetnéd a vágyaidat lenne biztos orgia!
bp-től nem messze
látod... ő mégis lese szarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!