Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A német és az orosz ugyanúgy barbár volt a második világháborúban. Ez alapján nem lehetne egyik mellé sem állni.
Viszont annyira nincs közük a mai embereknek azokhoz, akik ezt művelték a civilekkel, hogy arra szó nincsen. A mai oroszok megszállás alatt tartanak minket? Nem. A mai németek megszállás alatt tartanak minket? Nem. Akkor meg nincs jogunk elítélni konkrét személyeket e két nemzetből.
Alacsonyabb létformák számára a fenti szöveg röviden: kuss.
Mondjuk remélem alá tudod támasztani ezt itt is, mert valljuk be, így nem túl hiteles, főleg, hogy mindenki elő tud húzni a kalapból civilek ellen tömegesen elkövetett brutális erőszakot mindkét oldalról.
31-es képzeld még német vér is van bennem.Nagyapai részről.
De sztem a németek nem tartanak minket barátnak.
26os vagyok.
Ember nezzel mar ra egy mostani magyarorszagi terkepre es egy 1919 elottire! Hol kaptuk mi vissza a teruleteinket amit a trianon elvett? Sehol!
Ömmm... a válaszadók nem tértek el egy kissé a tárgytól?
Ki szerint szépek még mindig a hölgyek, akiket a Kérdező belinkelt? :D
Szerintem nevetséges, amit műveltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!