Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány napig foghatom vissza magam, mielőtt éjszakai magömlésem lenne?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 13:53
1/6 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosítom a körülményeket. Szóval általában naponta szoktam önkielégítést végezni. Tegyük fel, hogy egyszer csak hirtelen abbahagyom. Úgy tudom, hogy egy idő után akkor éjszakai magömlésem lesz. Persze sose tudtam még annyi időre visszafogni magam...
Ja és 25/F
2015. júl. 27. 13:55
3/6 anonim válasza:
Ha az álmaidat tudod uralni akkor nem fog megtörténni.
4/6 anonim válasza:
Nekem fel év után se, de ez inkább ember függő. Van akinel mar pár hét után megtörténik a baleset a tanárom szerint.
6/6 anonim válasza:
Ha minden nap szoktad, akkor 2-3 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!