Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lett mostanaban "divat" fikazni a jo alaku lanyokat?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 13:38
1/12 anonim válasza:
Azért mert sok az irigy kövér lány akik kitalálják az olyan szövegeket hogy (csak a kutya játszik csonttal) és hasonlók nemhogy megerőltetnék magukat egy kicsit hogy lefogyjanak nekem is van egy lány ismerősöm aki nagyon kövér és kért diéta tippet írtam neki erre meg ezt lehetetlen betartani én meg írom hogy hát nekem sikerült erre meg tönkreteszem magam meg stb... Mert az nem tesz tönkre ha II.fokú elhízott vagy... :D
2/12 anonim válasza:
én pasi ként nem fikáznék egyetlen jó alakú lányt sem az biztos
3/12 anonim válasza:
Több oka is lehet:
1. A férfiak így akarnak imponálni a kövér nőknek
2. A kövér nők irigyek
3. Nincs más elfoglaltságuk, unatkoznak
4/12 anonim válasza:
Először is, mi a jó alkat? Egy csontsovány 20 kilsós csaj, nekem minden csak nem jó alakú.
5/12 anonim válasza:
egyáltalán miért kéne akárkit bántani az alakja miatt? csak a sekélyes idióták csinálnak ilyet, normális embernek pedig azok nem kellenek
6/12 anonim válasza:
A "jó alkatú" lányokat?
A nekem vagy neked jó alkatú lányokat?
Csak mert aki pl. síklapos hasú, az nálam nem "jó alkatú" lány. Nálad lehet... Irrevaláns a kérdés.
7/12 anonim válasza:
Mert azt sulykolja a média, hogy a csont és bőr modellalkat a szép, a jó alakú lányok pedig kövérek.
8/12 anonim válasza:
Kover kent mondtahom, hogy direkt hisztam meg, mert a 148 kilommal sokkal jobban erzem magam, mint mikor 1 eve 60 kilo voltam. Miert jo, hogyha valakinek at lehet kopni a laba kozott? 16/L
9/12 anonim válasza:
Kinek mi a jó alkat? Az emberek azon belül is a nők főleg szeretik egymást fikázni
10/12 anonim válasza:
Nem csak 2 végletben kéne gondolkodni. Semmi baj nincs azzal h valakinek nem síklapos a hasa, de mért baj az ha vkinek meg igen? Főleg ha nem tesz érte se ellene semmit? Alapvetően jó dolog ha vki kövérként szereti magát, de 16 évesen 148 kg-nak lenni nagyon veszélyes!!!!! Szüleid nem szóltak erre semmit??!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!