Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért látok mostanában egy...

Miért látok mostanában egy csomó emberen Tommy Hilfiger cuccot, ekkora divat lett?

Figyelt kérdés
vagy netalán hamisak? mert pl ma csak két emberen láttam, ők középkorúak voltak, de fiatalakon is egyre többen látok..tudom ezt a márkát egy ideje itt reklámozzák az országban, épp most akartam venni TH cuccot, de elment tőle a kedvem, hol veszik ezeket a cuccokat? mert nem hinném h ilyen szegény országban mindenkinek tellik erre, turikban meg nehéz találni..
2015. ápr. 25. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezért nem márka alapján kéne ruhát venni, elég szomorú, ha ennyi elvette tőle a kedved.
2015. ápr. 25. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Turkálóban dolgoztam másfél évet, el se hinnéd, hogy mennyi TH holmink volt. Rengeteg! De rendszerint jöttek a kereskedők reggelente és felvásárolták. Aztán ők is eladták kicsit drágábban, de még mindig az eredeti ár töredékéért....
2015. ápr. 25. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:
nem akarok olyan cuccokban járni, ami divat, ráadásul a többség hamisat is hord..maradok a lacoste-nál meg a ralph laurennél
2015. ápr. 25. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Divat és a többi,átlag márkához (GAS,Guess,GAP,...)képest magasabb szint. Középkorú,budai,jómódú manusokon gyakran látom. De az igazi szint ott indul,hogy Hugo Boss.
2015. ápr. 25. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb 20 éve volt nagyon felkapott a tommy hilfiger és most már kezd retronak számítani, már mindenki elfelejtette hogy mennyire unta, és ezért.
2015. ápr. 25. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
múltkor a roland divatházban majdnem vettem egy galléros pólót, de olyan silány minőségűnek tűnt, a logoból lógott a cérna, jó ez nem baj, de 25 ezret nem akartam adni érte, inkább outletekből szoktam fele ennyiért
2015. ápr. 25. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!