Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogyan láthatnm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan láthatnm?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy az egyik lány osztálytársam tartott az iskolában egy előadást, de közben ki csúszott valahogy mind a 2 melle, és látszódott teljesen, és ő nem vette észre, és így tartotta végig. Nagyon vonzó volt, azóta nagyon kívánom. Mit tegyek, hogyan láthatnám legalább egy kicsit is a mellét?
2015. júl. 26. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Meséld el neki az álmodat! Aztán majd kiderűl hogyan reagál.
2015. júl. 26. 10:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké, Köszi a választ
2015. júl. 26. 10:28
 3/3 A kérdező kommentje:
El meséltem neki facebookon, és azt írta, hogy én tetszek neki, és hogy majd ma dél után 3 kor találkozunk, és le vetkőztethetem, és fogdoshatom, ahogy akarom, de cserébe ő is. Szerintetek meg éri?
2015. júl. 26. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!