Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig borotváltam a farkam de nem rég 5-6 helyen kipattogtam felette a homlok részen meg 1-2 rá is ment. Írtak fel krémet. (nem fertőző) de nem akarom hogy mégegyszer ilyen legyen. Valaki nem tud valami praktikát ez ellen?
Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg nem borotválnám az egészet csak magát a farkam az megoldás lehet? 23F.2015. júl. 23. 20:54
1/10 anonim válasza:
Én is hapsi vagyok, de nem vágom melyik az a homlok rész:D
2/10 anonim válasza:
Probald a szor novekedesevel egy iranyban borotvalni. Ill ne teljes csupaszsagra torekedj
3/10 A kérdező kommentje:
farkad felett :D koldok alatt XD
2015. júl. 23. 20:58
4/10 anonim válasza:
Esetleg ne borotváld egyáltalán. Sok lány szereti a szőröset :$
7/10 A kérdező kommentje:
igen mivel írtak fel krémet :D ebből adódik hogy jártam dokinál :D
2015. júl. 23. 22:32
8/10 anonim válasza:
WTF? Elmentél orvoshoz ezzel a szöveggel: üdv doki, baromira kipattogott a farkam, tud valami gyógyírt? :D
9/10 anonim válasza:
És meg is vizsgáltak , legalább pasi volt ?
10/10 A kérdező kommentje:
nő volt :D és igen kb ezt mondtam erre ő: mutassa meg :D es megmutattam. valami mikro serules keletkezett es azon ment be a baci
2015. júl. 23. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!