Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén elmondanátok szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Privátban küldök képet.2015. júl. 23. 18:12
21/33 anonim válasza:
Szia. Ha gondolod nekem is küldhetsz képet.;)
23/33 anonim válasza:
Tessék, nekem ezt küldte el:
25/33 anonim válasza:
De mocskos vagy te, utolsó. :D De örök hála, hiszen nem kell sem várni, sem kíváncsiskodni. :)
Nekem nem az esetem, de csinos.
26/33 anonim válasza:
:D
Így járt, nem kellett volna minket ennyit váratni :D Ez az egy kép alapján azért nem lehet rendes véleményt mondani, de szerintem rendben van a lány minden szempointból. Normális alakja van, ahhoz illő méretű mellei, az araca is helyes, bár nekem nem annyira az esetem.
Megegyezhetünk egy 10/7-ben?
28/33 anonim válasza:
Szerintem kamu mert nekem facebook nevet is adott és másik képet küldött, szóval szőke szemüveges csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!