Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szilikon melleket tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szilikon melleket tényleg köbcentiben nézik?

Figyelt kérdés
kell azt amúgy karbantartani orvossal?

2015. júl. 22. 14:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Attól még nem leszel a ffiak átlagának szemében jobb nő hogy műmelled lesz. A komplexusokat nem fizikailag kell rendezni, inkább lelkileg. Az egész társadalom elhiteti hogy ha nem óriási melled van akkor már nem vagy igazán jó nő. HÜLYESÉG! Hidd el! Megint az énkép, hogy Te számítasz, vagy akit szeretsz. Ha majd az első pasid akibe belezúgsz azért nem akar kapcsolatot mert műcicid van, hát lehet majd bőgicsélni. Hogy a ffiak így - meg úgy. De az igazi ok az lesz, hogy meg kellett feleljél egy hamis társadalmi elvárásnak, és ezt a fiú nem fogja neked a szemedbe mondani hogy a szilikon nem tetszik neked, hanem csak hogy nem akar most komoly kapcsolatot. Persze ő lesz a hibás, ki más?
2015. júl. 30. 08:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Férfiként meg attól van az embernek (joggal) komplexusa, mert a testmagasság miatt minden nő fintorog, meg attól is, mert nem 25 centis a szerszám. Csak hát a nők nagyon ügyesen kifogták maguknak azt a két paramétert egy férfiban, amit még műtéttel se lehet módosítani, miközben saját magukat (valami gazdag pasi pénzén) össze-vissza plasztikáztatják... nagyon kifordult már ez a világ magából!
2015. júl. 30. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha majd az első pasid akibe belezúgsz azért nem akar kapcsolatot mert műcicid van, hát lehet majd bőgicsélni."

Ha ez első pasi, akibe belezúgok (bár nem az első lenne, de mindegy) azért nem akarna kapcsolatot, mert műcicim van, hát biztosan nem bőgicsélnék érte (amúgy sem szokásom pasikért sírni).

Nem azért műttetném meg magam, hogy másoknak tetsszek.

Hanem azért, hogy ha tükörbe nézzek, elégedettebb legyek magammal.

Igen, valószínűleg igazad van, ezt a meccset belül kellene lejátszanom, a hozzáállásomon változtatni. Gondolod, hogy nem próbáltam? Elfogadtam magam, mert ilyen vagyok. Ebben segített, hogy az utóbbi években rengeteget sportolok, elég sok izmot szedtem magamra, ráadásul a karrieremet illetően sem kis fába vágtam a fejszét, szóval összességében elégedett vagyok magammal.

De ettől függetlenül, ha lenne most felesleges ~ 1 millió forintom, megcsináltatnám.

Ez nálam egy elég érdekes dolog, mert magammal szemben - mint külsőleg, mind belsőleg - sokkal nagyobb elvárásaim vannak, mint másokkal szemben. Mindig is ilyen voltam, lehet, hogy "ez a világ", a média még rá is tett egy lapáttal, nem tudom.

Ha nekem igazán tetszik egy pasi, akkor nem fogom kidobni csak azért, mert kopasz, nincs 25 centis farka, nincs kigyúrva, van egy kis sörhasa stb. Nekem nincs férfiideálom, mert - tudom, bullshit és közhely - engem tényleg leginkább a kisugárzás, a magabiztosság és a személyiség fog meg egy pasiban. Szóval #12-es válaszoló, amint látod, hülyeség az, hogy minden plasztikázott nő (vagy aki vágyik rá) az általad leírt, farokméregetős és pénznyelő kategóriába tartozik. Biztosíthatlak, hogy rám ez egyáltalán nem igaz.

Igazából már a családomtól sem fogadok el pénzt, az egyetem mellett dolgozom, és teljesen lefüggetlenedtem. És imádom. És ha valaha megcsináltatnám a mellem, arra mérget vehetsz, hogy nem valami gazdag pasi pénzén menne a dolog, hanem csakis akkor, ha én tudnám magam finanszírozni.

Úgyhogy rohadtul nem kellene általánosítani. Pont ti, akik az elfogadásról dumáltok, ítélitek el legjobban azt, ha valakinek meg van csináltatva a melle (vagy bármi más). Anélkül, hogy ismernétek egyenként ezeket az embereket, elítélitek őket egy kalap alatt.

2015. júl. 30. 15:48
 14/14 Scav ***** válasza:

Nem szeretem a műcicit, se a nagyot, a kis és közepes ciciket szeretem. Szóval le a szilikonnal!

32F

2015. júl. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!